Kampanja KFW

Počinje prvi Kids Fashion Weekend

Još nas jedan dan dijeli od početka prvog Kids Fashion Weekenda u Hrvatskoj. Vikend mode namjenjen isključivo djeci od 5 do 15 godina održat će se u petak i subotu, 25. i 26. travnja u Hypo centru. Na pisti prvog dječjeg vikenda mode predstaviti će se 12 revija, a radi se o kolekcijama domaćih i inozemnih brendova, te renomiranih hrvatskih dizajnera. Ovo je prvi puta da ćemo na jednom mjestu moći vidjeti ponudu dječje mode u Hrvatskoj, a uz revije u pripremi su i razna kreativna i zabavna dječja događanja u samom lobbyju Kids Fashion Weekenda.

Prvog dana događanja predstavit će se modna kućica Dizzy, S. Oliver Junior, talijanska škola mode i dizajna Callegari, Mama voli Gabi i Sole Mio, Bambi te Etna Maar. Subota u podne rezervirana je za Dječju špicu u sklopu koje će se održati humanitarna dječja revija, a predvečer su na programu nove kolekcije Shuzica, Davida’sa, Nexta i Frodda. Pred kraj večeri vidjet ćemo reviju The Core Kidsa, na kojoj će se prikazati kolekcije Tommy Hilfiger, Armani i Ralph Lauren za proljeće/ljeto 2014. Ova divna dva dječja dana zatvoriti će poznati hrvatski modni dizajner, veliki kreativac Juraj Zigman sa svojom prvom samostalnom dječjom kolekcijom. Na samom završetku na pisti Kids Fashion Weekenda pridružit ćemu se i predivna pjevačica Franka Batelić.

Kampanja KFW

Osim modnih revija organizatori su pripremili i razne popratne modne priče i nagradne igre. Sve klince s dobrim stylingom loviti će Pink & Blue lovci, poznata dječja blogerica Lara Mihaljević i dječji fotograf Bruno Papić. Birat će se najbolji stajlinzi mališana, a modno najkreativniju djecu čekaju posebne nagrade. Humanitarna dječja revija u subotu organizira se u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb. Uz pozivnicu, svi koji dođu na reviju morat će donjeti i "vlastitu pozivnicu" – igračku ili komad odjeće. Prikupljene stvari biti će namijenjene dijelu obitelji lošijeg imovnog stanja s više djece koje se nalaze u evidenciji Centra za socijalnu skrb Zagreb.

Kampanja KFW

Pročitajte i:

Rodila Ella Dvornik! Iznenadit će vas ime djeteta

Čestitke Elli i njezinom suprugu Charlesu Pearceu!

Zašto su vodene kozice njezine djece izazvale pomutnju?

Vodene kozice ovih dana vladaju u mnogim vrtićima, a "ušuljale" su se i u dom…

Do šokantnog sadržaja u par sekundi! Gledaju li i vaša djeca ovo na TikTok-u?

TikTok najbrže je rastuća društvena mreža u svijetu. Trenutačno je koristi više od 1,5 milijardi…

3 rečenice koje baš nikada ne biste smjeli izgovoriti djeci

Pomognite djetetu da izraste u emocionalno zrelu i samouvjerenu odraslu osobu - biranim riječima!