Prvi Dječji festival u CineStar kinima prošle godine oduševio je mališane diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više od 16.000 posjetitelja u 10 hrvatskih gradova te u dva u BIH, u Mostaru i Bihaću, uživalo je u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova te brojnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama, koje su posebno razveselile najmlađe.

pocinje-drugi-djecji-festival-u-cinestar-kinima

Drugi po redu Dječji festival u CineStar kinima se održava od 08. do 12. listopada gdje će svi posjetitelji od 11 do 17 sati, zajedno sa svojim mališanima, moći uživati u dječjim filmskim hitovima za 20 kuna. Uz fenomenalne filmove, mališani će se moći svakodnevno zabaviti uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Lino Podravka. Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja Dislajkam mržnju podržati će festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić, TomislavJelinčić i Daniela Trbović.

pocinje-drugi-djecji-festival-u-cinestar-kinima

Svečano otvaranje Dječjeg festivala biti će 08.10. u CineStaru Novi Zagreb - Avenue Mall, s početkom u 10:30 sati premijernom projekcijom filma 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku', a na programu su i zabavne animacije Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Ups! Noa je otišao... te brojne druge. Dječji festival će se paralelno održavati u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH, a u Zagrebu samo u CineStaru Novi Zagreb - Avenue Mall.

Publika će moći birati najbolji film glasovanjem od 08. – 12. listopada putem on line upitnika na www.blitz-cinestar.hr , prilikom čega će najsretniji glasač osvojiti Loyalty karticu CineStara sa 10 gratis kino ulaznica.

pocinje-drugi-djecji-festival-u-cinestar-kinima

Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot.

Ulaznice za projekcije u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg festivala možete kupiti već sada na: http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2015 

Trailer za film Pan: Putovanje u Nigdjezemsku: http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/pan-putovanje-u-nigdjezemsku/3416/20150928

pocinje-drugi-djecji-festival-u-cinestar-kinima

Tekst i foto: promo