Detaljni program zborskih i solističkih nastupa u Muzeju za umjetnost i obrt s mjestima na kojima se koncerti odvijaju provjerite

ovdje.

U subotu i nedjelju 2. i 3. prosinca, od 10 do 14 sati u MUO se održavaju besplatne radionice za djecu na kojima će se izrađivati nakit za bor od vune i krpica. Gost radionice je modni dizajner Igor Galaš, čija se izložba Na iglama otvara 19. prosinca 2017. na kojoj će biti izložen autorov dugogodišnji opus unikatnih kreacija u pletivu.

Za pomoć oboljeloj djeci

Humanitarna akcija DJECA ZA DJECU organizirat će se u sklopu Festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu, 1 – 21. prosinca 2017.

Prihod od humanitarne akcije DJECA ZA DJECU namijenjen je djeci oboljeloj od malignih bolesti i to onoj čije obitelji su trenutno socijalno najugroženije. Prikupljeni prihod će u cijelosti biti uplaćen na račun Udruge Jak kao Jakov koja će onda izvršiti uplatu na račune djece koja se trenutačno nalaze na liječenju na dječjem hematološkom i onkološkom odjelu KBC-a Zagreb.

www.jakkaojakov.hr

Prihod za akciju DJECA ZA DJECU će se prikupiti od koncerata Festivala:

  • 15.12. (petak) u 19 sati, Muzej za umjetnost i obrt, humanitarni koncert dječjih zborova:

Dječji zbor glazbene škole Pavao Markovac, Zagreb

Dječji zbor “Kap”, Rijeka

Djevojački zbor Ženske opće gimnazije, Zagreb

Gost: Vanda Winter

Cijena ulaznice je 50 kn. Prodaja ulaznica sat vremena prije koncerta u MUO-u.

Koncert će se izravno prenositi na društvene mreže (Facebook i Youtube) tako da ga naši mali borci kojima je koncert namijenjen mogu pratiti, kao i široka publika koja će im time dati svoju podršku.

  • 16.12. (subota) od 17-18 sati, Trg Republike Hrvatske, ispred HNK-a nastup dječjih zborova i dječja modna revija agencije Fashion Team Kids

zbor OŠ Malešnica

zbor OŠ Ljubljanica

zbor OŠ Granešina

dječji zbor Kikići i genijalci

dječji zbor Zorica, Karlovac

  • na ostale koncerte Festivala ulaz je slobodan, ali publika također ima mogućnost donacije za djecu oboljelu od malignih bolesti
  • donacijama na namjenski račun za humanitarnu akciju DJECA ZA DJECU

Udruga za kulturu MUSICA NOTA, Zagrebačka banka, IBAN HR8323600001502195972

Organizator humanitarne akcije DJECA ZA DJECU i Festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu je Udruga za kulturu MUSICA NOTA.

Suradnici u humanitarnoj akciji su: Udruga JAK KAO JAKOV, Lions klub Zrinjevac, 24SATA, Hrvatsko društvo skladatelja, NESTLE, Muzej za umjetnost i obrt i agencija Fashion Team Kids.

pocinje-2-festival-adventskih-bozicnih-pjesama-u-muzeju-za-umjetnost-obrt

Tekst i foto: MUO