Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

19. srpnja otvoreno je Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu...

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koja je rasplesala brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku za uživanje u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnoj gastro ponudi i bogatom glazbeno-zabavnom programu koji će se odvijati svakoga dana do 04. kolovoza od 10 sati ujutro do 23 sata navečer.

Za svakog ponešto?

Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu! Najmlađi u edukativno-kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednice i zalijepiti na njih poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, a onda se ludo zabaviti na trampolinima.

Za štovatelje sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurali smo rekvizite za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić. Za one koji se vole jednostavno odmarati i uživati u ljetu, osigurali smo veliki broj raznih ležaljki dok smo za najzahtjevnije gastro posjetitelje angažirali vrhunske ugostitelje koji svaki dan pripremaju nešto novo.


Istra se ovo ljeto ne nalazi na popisu vaših destinacija? Ništa zato, u gastro ponudi nalazi Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama. Kao posebnu atrakciju ćemo izdvojiti krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand up komičara. Izdvojit ćemo Vlatka Štampara, Franku Batelić, Bang Bang…, a kao centralni događaj ove sezone posebna nam je čast najaviti da će 27. srpnja na pozornicu stupiti grupa Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all.

Pogledajte program Ljeta na Zrinjevcu i budite dijelom ovog jedinstvenog događaja, osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u centru grada.

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Najbolje ljeto u Zagrebu je 'Ljeto na Zrinjevcu'

Grad Zagreb će ovog ljeta postati bogatiji za…

Pročitajte i:

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s…

IKEA već punih pet godina u Hrvatskoj!

Donosimo popis najprodavanijih proizvoda u trgovačkom lancu IKEA tijekom proteklih pet godina. Jeste li i…

Nastavlja se druženje uz crtiće i filmove na platou Mamutice!

Nastavlja se druženje na platou Mamutice u Zagrebu, uz crtiće i zabavno edukativne filmove za…

Dođite na ogledne satove i upišite novu sezonu ART radionica za male i velike!

Pod vodstvom Melite Omeragić, kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture…