Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

19. srpnja otvoreno je Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu...

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koja je rasplesala brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku za uživanje u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnoj gastro ponudi i bogatom glazbeno-zabavnom programu koji će se odvijati svakoga dana do 04. kolovoza od 10 sati ujutro do 23 sata navečer.

Za svakog ponešto?

Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu! Najmlađi u edukativno-kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednice i zalijepiti na njih poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, a onda se ludo zabaviti na trampolinima.

Za štovatelje sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurali smo rekvizite za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić. Za one koji se vole jednostavno odmarati i uživati u ljetu, osigurali smo veliki broj raznih ležaljki dok smo za najzahtjevnije gastro posjetitelje angažirali vrhunske ugostitelje koji svaki dan pripremaju nešto novo.


Istra se ovo ljeto ne nalazi na popisu vaših destinacija? Ništa zato, u gastro ponudi nalazi Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama. Kao posebnu atrakciju ćemo izdvojiti krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand up komičara. Izdvojit ćemo Vlatka Štampara, Franku Batelić, Bang Bang…, a kao centralni događaj ove sezone posebna nam je čast najaviti da će 27. srpnja na pozornicu stupiti grupa Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all.

Pogledajte program Ljeta na Zrinjevcu i budite dijelom ovog jedinstvenog događaja, osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u centru grada.

Tekst i foto: press

Tagovi:

Vezano uz temu

Najbolje ljeto u Zagrebu je 'Ljeto na Zrinjevcu'

Grad Zagreb će ovog ljeta postati bogatiji za…

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…