Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koja je rasplesala brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku za uživanje u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnoj gastro ponudi i bogatom glazbeno-zabavnom programu koji će se odvijati svakoga dana do 04. kolovoza od 10 sati ujutro do 23 sata navečer.

Za svakog ponešto?

Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu! Najmlađi u edukativno-kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednice i zalijepiti na njih poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, a onda se ludo zabaviti na trampolinima.

pocelo-je-ljeto-na-zrinjevcu

Za štovatelje sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurali smo rekvizite za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić. Za one koji se vole jednostavno odmarati i uživati u ljetu, osigurali smo veliki broj raznih ležaljki dok smo za najzahtjevnije gastro posjetitelje angažirali vrhunske ugostitelje koji svaki dan pripremaju nešto novo.

pocelo-je-ljeto-na-zrinjevcu

Istra se ovo ljeto ne nalazi na popisu vaših destinacija? Ništa zato, u gastro ponudi nalazi Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama. Kao posebnu atrakciju ćemo izdvojiti krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

pocelo-je-ljeto-na-zrinjevcu

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Očekuju vas nastupi glazbenika, DJ-a i stand up komičara. Izdvojit ćemo Vlatka Štampara, Franku Batelić, Bang Bang..., a kao centralni događaj ove sezone posebna nam je čast najaviti da će 27. srpnja na pozornicu stupiti grupa Detouruz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all.

pocelo-je-ljeto-na-zrinjevcu

Pogledajte program Ljeta na Zrinjevcu i budite dijelom ovog jedinstvenog događaja, osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u centru grada.

Tekst i foto: press