U Art parku na Ribnjaku će se 16. srpnja održati Pipi pong dan kada će najmlađi imati prilike zaigrati stolni tenis sa profesionalnim trenerom Darkom Podkrajšekom iz stolnoteniskog kluba TIS dok će odrasli moći sudjelovati na malom stolnoteniskom turniru AP Open. Nije slučajno da je odabran baš ovaj dio godine. Naime, 15. srpnja 2018. napustio nas je Dragutin Šurbek, legendarni stolnotenisač, trener i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza. U sjećanje na njega, u utorak su u park Ribnjak svi pozvani igrati stolni tenis najbolje što znaju dok će mlađe generacije imati priliku učiti od starijih.

pipi-pong-dan-u-art-parku-na-ribnjaku

Mala školica stolnog tenisa započinje u 18 sati, a broj djece polaznika je ograničen na 10. Prijaviti se može putem email kontakta artparkproject@gmail.com, a rekete za radionicu će osigurati Butterfly Croatia.

AP Open turnir u stolnom tenisu za odrasle započinje u 20:30 h, a prijaviti se možete na licu mjesta u Art parku na Ribnjaku do 20 h. Preporučuje se da natjecatelji imaju svoje rekete iako će nekoliko biti na raspolaganju u Art parku. Borba za naslov prvaka u stolnom tenisu u Art parku rezultirat će i lijepim nagradama, a poseban poziv upućen je roditeljima s djecom koji na ovaj način zajedno sudjelujući mogu proslaviti i produbiti svoje vještine igranja stolnog tenisa.

Program je kao i uvijek potpuno besplatan!

Nova lokacija se za projekt koji je protekle tri godine svojim djelovanjem i programom obilježio nekoć potpuno zapušteni parkić kod Tomićeve ulice, pokazala kao pun pogodak. Središnja livada, odmah uz dječji park na Ribnjaku, postala je nova kreativna oaza u samom centru grada, okružena zelenilom i priželjkivanom hladovinom te idealna za ugodna ljetna druženja na koja su svi pozvani. Osim, likovnog postava koji posjetitelji mogu doživjeti pod krošnjama Ribnjaka, program Art parka nudit će ponešto za svakoga ili će barem biti usputna lokacija za prijeko potrebno ljetno osvježenje.

pipi-pong-dan-u-art-parku-na-ribnjaku

Sve informacije o programu pratite putem www.artparkzagreb.com i FB stranice.

Tekst: press

Foto: Borut Planinc