Pipi pong dan u Art parku na Ribnjaku

Umjetnički projekt Art park sredinom lipnja započeo je s djelovanjem na svojoj novoj lokaciji - parku Ribnjak pružajući posjetiteljima svakodnevno mjesto za opuštanje i druženje. Između ostalog, dio programa namijenjen je i najmlađima, a jedno sunčano poslijepodne bit će posvećeno umjetnosti igranja stolnog tenisa...

U Art parku na Ribnjaku će se 16. srpnja održati Pipi pong dan kada će najmlađi imati prilike zaigrati stolni tenis sa profesionalnim trenerom Darkom Podkrajšekom iz stolnoteniskog kluba TIS dok će odrasli moći sudjelovati na malom stolnoteniskom turniru AP Open. Nije slučajno da je odabran baš ovaj dio godine. Naime, 15. srpnja 2018. napustio nas je Dragutin Šurbek, legendarni stolnotenisač, trener i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza. U sjećanje na njega, u utorak su u park Ribnjak svi pozvani igrati stolni tenis najbolje što znaju dok će mlađe generacije imati priliku učiti od starijih.

Mala školica stolnog tenisa započinje u 18 sati, a broj djece polaznika je ograničen na 10. Prijaviti se može putem email kontakta artparkproject@gmail.com, a rekete za radionicu će osigurati Butterfly Croatia.

AP Open turnir u stolnom tenisu za odrasle započinje u 20:30 h, a prijaviti se možete na licu mjesta u Art parku na Ribnjaku do 20 h. Preporučuje se da natjecatelji imaju svoje rekete iako će nekoliko biti na raspolaganju u Art parku. Borba za naslov prvaka u stolnom tenisu u Art parku rezultirat će i lijepim nagradama, a poseban poziv upućen je roditeljima s djecom koji na ovaj način zajedno sudjelujući mogu proslaviti i produbiti svoje vještine igranja stolnog tenisa.

Program je kao i uvijek potpuno besplatan!

Nova lokacija se za projekt koji je protekle tri godine svojim djelovanjem i programom obilježio nekoć potpuno zapušteni parkić kod Tomićeve ulice, pokazala kao pun pogodak. Središnja livada, odmah uz dječji park na Ribnjaku, postala je nova kreativna oaza u samom centru grada, okružena zelenilom i priželjkivanom hladovinom te idealna za ugodna ljetna druženja na koja su svi pozvani. Osim, likovnog postava koji posjetitelji mogu doživjeti pod krošnjama Ribnjaka, program Art parka nudit će ponešto za svakoga ili će barem biti usputna lokacija za prijeko potrebno ljetno osvježenje.

Sve informacije o programu pratite putem www.artparkzagreb.com i FB stranice.

Tekst: press
Foto: Borut Planinc

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Najbolje zemlje za odgoj djece: pogledajte na kojem je mjestu Hrvatska

Sveučilište u Pennsylvaniji od 2016. godine sastavlja godišnje liste najboljih zemalja za odgoj djece. Prve…

Trebate li učiti sa svojom djecom?

Roditelji učenica od prvog do četvrtog razreda, ne propustite besplatno predavanje koje vam pomaže da…

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…