Od sada je otvoreno još jedno novo klizalište, na radost dječurlije i ljubitelja klizanja iz novozagrebačkih kvartova. Program otvaranja vodio je naš poznati reper David Vurdelja aka BabyDooks, dok se vrhunac svečanosti dogodio u trenutku isklizavanja hokejaša „KHL Medveščak“ koji su na simboličan način paljenjem lampica uz konfetnu paljbu otvorili klizalište i sajam za sve posjetitelje shopping centra Supernova Zagreb. Program otvaranja se odvijao ispred shopping centra gdje je na posebno ograđenom prostoru smješteno veliko klizalište i lunapark, te unutar samog centra kamo su posebno hrlili najmlađi posjetitelji koji su stajali u redu da bi se fotografirali s različitim zabavnim rekvizitima na Photo Boothu, te uživali u edukativnim dječjim predstavama iluzionista iz Mak Teatra.

No, ipak najveće oduševljenje među malim, ali i velikim posjetiteljima su izazvali hokejaši KHL Medveščaka Martin St. Pierre, Marcel Rodman, Mike Glumac i Mark Katic, te nogometaš Dinama Luis Ibáñez s kojima su se posjetitelji imali priliku družiti u posebno postavljenom i brendiranom 'brlogu', nadomak klizališta, a u kojem su hokejaši svojim najvjernijim fanovima i pobjednicima igara koje je organizirala Supernova, potpisivali kartice i fotografirali se ispred foto zida za uspomenu na ovo novo zimsko „must see“ mjesto u gradu.

Klizalište ispred shopping centra Supernova Zagreb bit će otvoreno do sredine siječanja 2015. godine, svakim danom od 9 do 22 sata. To će svakako motivirati najmlađe iz okolnih kvartova da uživaju u zimskim radostima, ali i sve druge posjetitelje iz Velike Gorice i Zagreba koji će tako, s još većim zadovoljstvom, moći obaviti predstojeću božićnu kupnju te se ujedno klizati uz taktove glazbe na velikom klizalištu ispred shopping centra Supernova Zagreb.