U nedjelju, 28. svibnja, uz Doručak na travi i zvukove DJ FRüHSTüCK, otvorena je IKEA Proljetna zona za chillanje na Jarunu (Jarunska obala bb, blizu Aquariusa), kojom IKEA želi potaknuti svoje sugrađane na boravak u prirodi i inspirirati ih rješenjima za vanjske prostore. Svi građani koji žele razgledati ovaj inspirativni showroom i opustiti se ondje, moći će to učiniti do 18. lipnja, a tijekom vikenda i uživati u raznolikim aktivnostima.

otvorena-ikea-proljetna-zona-za-chillanje-na-jarunu
Sudionici Kviza znanja moći će provjeriti svoje znanje o tvrtki IKEA, a očekuju ih i vrijedne nagrade. Na radioniciDan zmajeva,uz podršku legendarnog zmajara, Žarka Tkaleca, mališani će naučiti kako izraditi zmajeve i potom puštati svoje vesele kreacije.

otvorena-ikea-proljetna-zona-za-chillanje-na-jarunu

Radionica Pimp my bike donosi uzbuđenje za sve ljubitelje aktivnog života i dvonožnih ljubimaca jer će ih u Proljetnoj zoni za chillanje dočekati stručni tim majstora i umjetnika koji će njihove bicikle prometnuti u mala umjetnička djela, prema želji vlasnika.

Predstava Hrabri mornar u izvedbi kazališta Tvornica lutaka razveselit će male i velike, a za sve koji žele dočekati zalazak sunca na Jarunu i pritom uživati u romantičnoj večeri, uz lagani ritam jazza, tu je i IKEA Romantična večera. Oni koji osvoje romantičnu večeru, mogu sa sobom povesti još jednu osobu.

Prijave na aktivnosti

Zbog ograničenog broja mjesta, na sve su aktivnosti potrebne prethodne prijave na mail adresu ikea@itonijesve.com. Kako biste bili prvi u redu za pojedinu aktivnost, potrebno je pratiti IKEA Facebook i internetsku stranicu jer ćete ondje saznati sve o početku prijava.

Radno vrijeme i raspored aktivnosti

Proljetna zona za chillanje bit će otvorena svaki dan, i to:

  • radnim danom od 16 do 20 sati te

  • vikendom i praznikom od 10 do 20 sati

Raspored aktivnosti:

  • Kviz znanja (03. lipnja, od 17 do 19 sati)

  • Dan zmajeva (04. lipnja, od 15 do 18 sati)

  • Pimp my bike (10. lipnja, od 17 do 20 sati)

  • predstava Hrabri mornar (11. lipnja, od 18 do 19 sati)

  • IKEA romantična večera (17. lipnja, od 18 do 20 sati)

Dostavni IKEA centri u Rijeci i Splitu

Druga novost koja se tiče ovog brenda je ta da će u srpnju ove godine, IKEA otvoriti svoj prvi dostavni centar u Rijeci (na lokaciji METRO-a, Mavrinci 16b, Čavle), dok je tijekom kolovoza planirano otvaranje dostavnog centra u Splitu (CITY CENTER ONE, Vukovarska 207), čime će IKEA rješenja za bolji život kod kuće biti još bliža kupcima diljem Hrvatske. U oba centra IKEA će zaposliti po pet djelatnika, pri čemu je natječaj za Rijeku u tijeku, dok je natječaj za rad u dostavnom centru u Splitu otvoren od ponedjeljka, 29. svibnja.

Riječ je o dostavnim centrima u kojima će kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće, no do sada.

IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, od čega dva u Hrvatskoj. Uz otvaranje novih formata, kao što su dostupni centri, IKEA SEE i nadalje ostaje posvećena otvaranju robnih kuća diljem regije. Tijekom sljedeće tri godine planirano je otvorenje još tri IKEA robne kuće u regiji.

Tekst i foto: promo