Otvara se trgovina s omiljenim dječjim kockicama

Hrvatski ljubitelji LEGO® kockica više neće morati ići do Beča ili Budimpešte po nove zalihe, već samo do Arena centra u Zagrebu!

U subotu, 13. rujna ove godine, točno u 11 sati otvorit će se prvi LEGO® Certified Store na području jugoistočne Europe. Na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu, kupcima će biti dostupan cjelokupni asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle.
Uz ekskluzivne linije proizvoda za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju u ponudi će biti i kompleti LEGO® Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Male graditelje najviše će zanimati 'Pick-A-Brick' zid s kojeg će moći birati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati – na kile! Osim toga, moći će uz pomoć specijaliziranog 'Build-A-Mini' pulta i nekoliko tisuća različitih opcija sastavnih dijelova, kombinirati i kreirati vlastitu i svoju jedinstvenu figuricu.
Tijekom otvorenja posjetitelji će uz voditelja Kristijana Ugrinu moći zaigrati različite nagradne igre i osvojiti vrijedne nagrade. Također, za sve posjetitelje koji su se već registrirali na newsletter, ili to učine u samoj trgovini, povodom otvaranja, odobrava se popust od 20 posto na cjelokupan asortiman.

Trgovinu će službeno otvoriti promotorica branda, Sandra Bagarić, uz ostale brojne velike i male ljubitelje LEGO® igračaka. Na otvorenje se ovom prilikom pozivaju svi, djeca i odrasli koji uživaju u slaganju ovih kreativnih kockica.

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Besplatna izložba za djecu 'Kockice u Karlovcu'

Dobar razlog za posjet Karlovcu ovog vikenda! Zabava…

Zašto je dobro biti zloćko u Arena Centru?

Ovog ljeta, svakog vikenda do sredine srpnja, u…

Recenzija animirane akcijske komedija Lego Batman Film

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih…

Pročitajte i:

Zimsko izdanje Storybooka otvara sezonu hedonizma

Uz raskošno izdanje magazina Storybook utonite u sezonu lijepih tema i hedonističkih iskustava, kojima se…

Tribina o razvoju ovisničkog ponašanja mladih

Rizici od zlouporabe sredstava ovisnosti kod adolescenata mogu se uvelike smanjiti preventivnim programima i kontinuiranom…

Story shopping district

Ovog petka 6. prosinca i subote 7. prosinca Story donosi shopping poslasticu u srcu Zagreba.

Mala škola dojenja u Zagrebu 8. 12. 2019.

Trudnice koje još nisu prošle školicu, evo nove prilike ovaj tjedan