I ove godine SenzoGYM pomaže otključati maksimalne potencijale vaše djece kroz RASTI Summit! Znajući kako je edukacijski momenat roditelja i stručnjaka ključan i izuzetno važan, njihov stručni tim po drugi put u Republici Hrvatskoj organizira konferenciju vezanu uz teme iz zdravstvenog i odgojno-obrazovnog područja.

otkljucajte-maksimalne-potencijale-svoje-djece-na-rasti-summitu

RASTI Summit je jedina manifestacija u Hrvatskoj koja na jednom mjestu spaja stručnjake iz odgojno-obrazovnog i zdravstvenog područja. Cilj RASTI Summita je aktivno povezivanje roditelja i stručnjaka iz zdravstvenog i odgojno-obrazovnog područja kroz edukativne sadržaje

2. RASTI Summit – ključ za otvaranje maksimalnih djetetovih potencijala održava se i ove godine u Karlovcu. Tijekom dvodnevnog programa očekuje vas čak 18 predavanja + 5 radionica za djecu + 2 radionice za roditelje!

otkljucajte-maksimalne-potencijale-svoje-djece-na-rasti-summitu

Posebnost RASTI Summita je što se, osim Konferencije, usporedno održavaju i radionice za djecu (Kako matka može biti slatka, snimanje animiranog senzomotoričkog filma, radionica prezentiranja korištenja pomagala u aktivnostima svakodnevnog života, interaktivna priča, senzo-motorički poligon), kao i radionice za roditelje (Odgoj – igre moći ili borba za ljubav, Rana stimulacija – zašto je važna?)

Cijeli program dostupan je na službenoj web stranici koju možete naći na sljedećoj poveznici.

Pratiti možete informacije i na Facebook stranici:

Prijave za konferenciju primaju se na info@senzogym.hr

Vidimo se u gradu na 4 rijeke od 20. 9. – 21. 9. 2019.!

otkljucajte-maksimalne-potencijale-svoje-djece-na-rasti-summitu

Tekst i foto: press