Bojan Jambrošić u ulozi s Vuka i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon će se sresti licem u lice te na potpuno drugačiji, moderan i kreativan način baciti novo svjetlo na dječje priče, uz istovremenu pouku o važnosti empatije i tolerancije među djecom.

Ovaj mjuzikl već je svojim pretpremijernim izvedbama u Splitu i Hvaru osvojio srca brojne publike gdje se tražila karta više, a premijerna izvedba očekuje nas u subotu, 2. veljače u 18 sati u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog.

„Mjuzikl za djecu Mi o vuku najpoznatije dječje bajke stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i s društvenih mreža. U ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti vrijednost prijateljstva i povjerenja te važnost osobnog kontakta spram komunikacije na društvenim mrežama.“ – ističe glavni producent mjuzikla Tadija Kolovrat.

Nakon zavidnog uspjeha kazališnih hitova Pacijenti,Crna Kuća, Footloose i Loptice, koje je s oduševljenjem pogledalo više od 150.000 gledatelja, B GLAD Produkcija novu je kazališnu priču kreirala u režiji Roberta Boškovića. Tekst je napisao istaknuti urednik, novinar i dramski pisac Igor Weidlich, a autor glazbe je Bojan Jambrošić. Za koreografiju je zaslužna Manuela Svorcan, za grafički dizajn Kristina Gudac, dok je za raskošnu kostimografiju zaslužan BiteMyStyle by Zoran Aragović. Glas svima poznate bake iz Crvenkapice posudila je Kostadinka Velkovska.

otkaceni-mjuzikl-za-djecu-mi-o-vuku

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Doznajte sami!

Ulaznice za premijeru i čak tri dodatna termina u Zagrebu već su rasprodane u rekordnom roku, a sljedeća izvedba za koju je ostalo malo slobodnih mjesta bit će 24. veljače u 11 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 knna blagajni KD Vatroslava Lisinskog te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Tekst i foto: press