ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni, temeljena na nagrađivanom BBC-ovom televizijskom serijalu, ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene dinosaurima u kojoj će dinosauri u prirodnoj veličini vratit posjetitelje 65 milijuna godina u prošlost.

Edukativna i zabavna predstava, u organizaciji Star produkcije, predstavit će 9 vrsta dinosaurau njihovoj prirodnoj veličini te dati dojam da su ove drevne životinje "žive". Nevjerojatno realan prikaz zanimljivih vrsta može se održavati samo u prostorima poput Arene jer su najveći primjerci predstavljenih mesoždera visoki i do 15 metara, uključujući i najproždrljivijeg među njima T-Rexa. Pored predstavljanja zanjimljivog svijeta ovih velikih životinja predstava govori i o evoluciji dinosaura, zajedno s klimatskim i tektonskim promjenama koje su i naposljetku dovele do izumiranja svih njihovih vrsta. Više o predstavi čitajte ovdje!

Kako osvojiti ulaznice?

Želite li uživo doživjeti Šetnju s dinosaurima, potrudite se u suradnji s djetetom osvojiti 2x2 ulaznice u vrijednosti od 290 kn/ulaznica za predstavu 9. ožujka. u 19 h.

Zajedno osmislite kratku priču o dinosaurima i ispunite podatke u našem obrascu. Sretno!

Kreativni natječaj traje od 27. veljače do 5. ožujka 2019. Dobitnike ulaznica objavit ćemo 5. ožujka 2019. Sva pravila kreativnog natječaja možete pročitati na linku: Pravila kreativnog natječaja.

Pobjednici Kreativnog natječaja su:

1.Nikolina Radeljak iz Zagreba

2.Marija Mihajlović iz Karlovca

Privolom za obradu osobnih podataka potvrdili ste suglasnost s politikom privatnosti!

Tekst: I.Š.

Foto: Šetnja s dinosaurima- spektakl u Areni