U Makronovinoj kuhinji zakuhala se jedna vrlo zanimljiva najava koja se odnosi na mlade od 14 do 21 godinu. U tri radionice moguće je usvojiti osnovna znanja i vještine za preživljavanje u ekstremnim uvjetima – u svojoj kuhinji kad nema tatemamededebake i ostalih masterchefova. #avanturapočinje

Teme radionica koje će se održati u sljedeća tri mjeseca jesu:

14.3. (18 - 20 h) Frižider pun - šporet pust - kako preživjeti? 

19.4. (18 - 20 h) Be Ready For the Party – snalaženje kad ti bane škvadra, a solo si

23.5. (18 - 20 h) OMG, WTF, BRB - osnove komunikacije s povrćem

Voditelj: Zoran Cipek

Cijena po radionici: 130 kn

Ovo su samo neka znanja i vještine koje se mogu savladati:

•Skuhati nešto brzo, a da nije junk food

•Služiti se deterdžentom za suđe i spužvicom (samo za najhrabrije)

•Šeflja, zaimača, kutljača – ko su te i ko tu koga?

•Rezanje i sjeckanje te ostala rizična ponašanja u kuhinji

•Da riječ skuhati nije samo skraćenica od - Skuha(j) – ti ??

•Kako brzo preživjeti kad te boli trbuh od gladi

Dosta je švercanja po tuđim i vlastitim kuhinjama, žicarenja i maltretiranja svojih i tuđih mama, izigravanja jadničaka i gladničaka! Naučite kako preživjeti - u kuhinji!

(Pri)jave na info@makronova.com

Tekst i foto: press