Osmijehom do brižnog doma

Uključite se u humanitarnu kampanju drogerija Kozmo za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska koja počinje 10. studenog i traje do kraja mjeseca. Djeci iz SOS sela to puno znači!

Od 10. studenog do kraja mjeseca svi građani koji žele mogu sudjelovati u humanitarnoj kampanji za pomoć djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja će se provoditi u svim Kozmo drogerijama u Hrvatskoj. Simboličnom kupnjom "osmijeha", koji se lijepe na kućice što simboliziraju dječje domove, donira se 5 kuna djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska.
Ideju kampanje su osmislili mladi članovi organizacije IPMA Young Crew Croatia, potaknuti mišlju da je osmijeh univerzalni jezik, najprepoznatljivija i najčešća emocija koja sve ljude uveseljava i nadopunjuje. Humanitarna kampanja će se provoditi na način da će kupci prilikom kupnje "osmijeha" isti zalijepiti na kućicu SOS Dječjeg sela Hrvatska koja će biti postavljena u svim prodavaonicama Kozma, te na taj način puniti kućicu "osmijesima" odnosno pridonijeti prikupljanju novca za SOS Dječje selo Hrvatska.
Sudjelovanjem u kampanji svaki kupac zauzvrat dobiva magnet s ispisanom porukom djece SOS Dječjeg sela Hrvatska što za njega znači osmijeh. Kampanja traje od 10. studenog do 30. studenog 2014. u svim Kozmo prodavaonicama u Hrvatskoj. Da osmijeh nema cijenu znamo od djetinjstva. Kupnjom i lijepljenjem ovog simboličkog osmijeha na kućice želi se podsjetiti na važnost međusobnog pomaganja i potaknuti osjećaj zajedništva. Pozivaju se svi građani da se odazovu sudjelovanju u kampanji te da više saznaju o istoj na prodajnim mjestima Kozma.

Za kraj najvažnije, u ovoj priči osmijeh nije besplatan, ali ne osiromašuje onoga tko ga daje, a obogaćuje onoga kome je namijenjen - djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska

image

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Naše slavne dame kao djeca – preslatke su

Kažu da je djetinjstvo najljepše životno doba. Nažalost,…

Prisjetite se i vi svog djetinjstva!

U ovo blagdansko vrijeme kada su sve naše…

7. Milenijsko čitanje bajki

Dođite na književnu manifestaciju Milenijsko čitanje bajki koja…

Pročitajte i:

Saznajte kako roditelji i odgojitelji utječu na razvoj emocionalne inteligencije djece

Koje tehnike i alate možemo koristiti kako bismo potaknuli razvoj EQ-a, tema je edukativne konferencije…

Što roditelji trebaju znati o koronavirusu?

Koronavirus i virus gripe, koji svake godine zarazi milijune ljudi diljem svijeta, šire se na…

Na Jarunu otvoren na svijetu jedinstven ugostiteljsko-edukativni centar inkluzije

U centru The CookBook za ugostiteljstvo će se poučavati osobe s invaliditetom i intelektualnim teškoćama…

Besplatno razgledajte nove, impresivne zbirke MUO-a

Nov postav zbirki dizajna i fotografije, obnovljeni treći kat, nova donacija mode i izložba suvremenog…