Osjetite i doživite Znanstveni advent uz Profil Klett na Znanstvenom pikniku

Na ovogodišnjem četvrtom Znanstvenom pikniku koji se održava 11. i 12. prosinca na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu broj 6, posjetitelji će imati priliku vidjeti koliko znanost i učenje mogu biti zabavni. Izdavačka tvrtka Profil Klett ponosni je partner manifestacije, a ujedno i izdavač koji je plasirao prvu softversku multimedijalnu platformu za digitalno učenje.

Uz "čarobni recept" i višegodišnji rad na popularizaciji učenja, Profil Klett uspješno predočava školsko gradivo na zanimljiv, dinamičan i interaktivan način uz otvaranje novih ideja, mogućnosti i saznanja.

IMG_5080

Znanstveni advent naziv je izlagačkog prostora Profil Klett-a u kojemu će posjetitelji imati priliku u toplom adventskom okruženju upoznati se sa više osjetilnim metodama učenja - znanost kroz adventski ugođaj. Jedna od promotivnih aktivnosti je i zabavni nagradni natječaj božićne tematike putem kojeg će posjetitelji moći testirati svih pet osjetila. Nagrada je simulacija gledanja filma s površine Mjeseca posebnom opremom Legame studija. Simulirano je razgledavanje Dioklecijanove palače u 3D tehnici u trajanju od dvije minute, a nakon odgledanog filma posjetitelji će na poklon dobiti vrijedne kodove za digitalni udžbenik, kako bi i dalje nastavili s učenjem kroz zabavu.

Ovakvo učenje i novi multimedijalni udžbenici predstavljaju značajan iskorak u usporedbi s dosadašnjim multimedijskim sadržajima, a korisnici imaju mogućnost pregledavanja stranica jedne za drugom, poglavlje za poglavljem ili po proizvoljnom redoslijedu.

IMG_5076

Pridružite se i podržite popularizaciju znanosti, nove ideje, mogućnosti i znanja! Uđite u čarobni Znanstveni advent svijet, testirajte svoja osjetila i pogledajte film s površine Mjeseca koji vam je omogućio Profil Klett koji spaja ideje i znanja.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Malac Genijalac stigao je i do Zagreba

Škole poput Malca Genijalca postoje u 12 zemalja,…

Besplatna predavanja za roditelje školaraca

Od "izgubljenih" školaraca samo je teže gledati "izgubljene"…

Horoskop za školarce: Ribe maštaju i sanjare na nastavi

U čemu su to RIbice osobito vješte i…

Pročitajte i:

Uskoro starta drugo izdanje utrke koja spašava život

Europa Donna Zagreb Pink Run na Bundeku će okupiti brojne trkače u borbi protiv raka…

Promocija knjige Body tehnika - hrvatske filozofije vježbanja

Body tehnika – naučite slušati svoje tijelo, naziv je knjige koju potpisuje Ana-Marija Jagodić Rukavina,…

Djeca u bolnicama dobivaju stotinu novih Teta i Stričeka pričalica

Udruga Smiješak za sve s radošću bogatija je za stotinu volontera koji će iz dana…

Produženi boravak kao spoj učenja i zabave

Dođite na besplatnu radionicu i doznajte kako povezati ugodno s korisnim kad su vaši školarci…