Silly Billy

Omiljen Madonnin mađioničar Silly Billy gostuje u Zagrebu

Najpoznatiji svjetski mađioničar za djecu Silly Billy gostuje ove nedjelje u Zagrebu! Brojne svjetske zvijezde za privatne rođendane angažiraju upravo Sillya. Legenda svjetske magije u Zagrebu gostuje na poziv hrvatskog mađioničara Joze Boze kako bi razveselio brojne mališane na Mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji.

Omiljeni mađioničar brojnih svjetskih zvijezda Silly Billy ove nedjelje gostuje u Zagrebu kako bi brojnim mališanima uljepšao blagdane. Legenda svjetske magije nastupit će na mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha - Jozo i prijatelji koji nas očekuje u nedjelju, 29. prosinca u Maloj dvorani KD Lisinski u tri izvedbe i to od 10, 12 i 14 sati.

Silly Billy pravim imenom David Friedman svjetski je broj jedan kada je u pitanju dječja magija. Silly Billy je do sada nastupao pred brojnim svjetskim zvijezdama poput Madonne, Brucea Springsteena, Susan Sarandon, Sultana od Bruneja i brojnim drugima, a termini za njegove čuvene predstave rasprodani su i godinu dana unaprijed. Ovaj je Njujorčanin autor najpolularnije knjige o mađioničarstvu za djecu, tvorac mnogih trikova i mađioničar kojeg obožavaju i djeca i odrasli.

Silly Billy

U organizaciji priznatog hrvatskog mađioničara Joze Boze, mađioničarski spektakl ove će nedjelje ugostiti najveća imena svjetke mađioničarske elite a namjenjen je djeci različitih mogućnosti. Uz njujoršku legendu svjetske magije Silly Billya, mališane će zabavljati austrijski mađioničar Richard Rene te kolege iz Slovenije, mađioničar Jole Cole i majstor balonske dekoracije Niko Fric.

Čarolija osmijeha - Jozo i prijatelji namjenjena je djeci s posebnim potebama, mentalnim i fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima kako bi radosni božićni trenutak uz smijeh, radost i čaroliju doživjeli svi zajedno, uz međusobnu toleranciju, jednakost i prihvaćanje na najljepši mogući način.

Dio ulaznica za sve tri izvedbe 29. prosinca od 10, 12 i 14 sati organizatori daruju u humanitarne svrhe, dok se dio ulaznica može pronaći u slobodnoj prodaji na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60 i 100 kuna.

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Pet savjeta klaunovadoktora za sretnije djetinjstvo

Klaunovidoktori mjesečno posjete 1800 bolesne djece, a ni…

Magic show za cijelu obitelj

Nakon što su prošlog prosinca bile rasprodane sve…

Ovako to izgleda kada tata doživi trudove

Nakon što je godinama pokušavao pronaći savršen poklon…

Donesite i vi osmijeh u bolnice

Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno. Tim…

Pročitajte i:

Ansambl Lado

Ansambl Lado plesom i pjesmom čestita Dan državnosti

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO, naš najpoznatiji folklorni ansambl, u utorak 25. 6.…

Ljupka pojačanja u obiteljima morskih lavova i alpaka

Dvije nove njuškice pozdravljaju dolazak ljeta u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Jedna pripada mladunčetu kalifornijskih morskih…

Ludo filmsko ljeto u Zagrebu – od 1. srpnja do 6. rujna – 17 filmskih radionica

Bacači Sjenki umjetnička organizacija s devetnaest godina intermedijalnog obrazovnog iskustva i ovo ljeto u Zagrebu…

Flash mob u Zračnoj luci Franjo Tuđman

U Zračnoj luci Franjo Tuđman djeca i mladi izveli flash mob povodom Svjetskog dana glazbe

Na Svjetski dan glazbe (Fête de la Musique), koji se u više od 100 zemalja svijeta…