Omiljeni mađioničar brojnih svjetskih zvijezda Silly Billy ove nedjelje gostuje u Zagrebu kako bi brojnim mališanima uljepšao blagdane. Legenda svjetske magije nastupit će na mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha – Jozo i prijatelji koji nas očekuje u nedjelju, 29. prosinca u Maloj dvorani KD Lisinski u tri izvedbe i to od 10, 12 i 14 sati.

Silly Billy pravim imenom David Friedman svjetski je broj jedan kada je u pitanju dječja magija. Silly Billy je do sada nastupao pred brojnim svjetskim zvijezdama poput Madonne, Brucea Springsteena, Susan Sarandon, Sultana od Bruneja i brojnim drugima, a termini za njegove čuvene predstave rasprodani su i godinu dana unaprijed. Ovaj je Njujorčanin autor najpolularnije knjige o mađioničarstvu za djecu, tvorac mnogih trikova i mađioničar kojeg obožavaju i djeca i odrasli.

U organizaciji priznatog hrvatskog mađioničara Joze Boze, mađioničarski spektakl ove će nedjelje ugostiti najveća imena svjetke mađioničarske elite a namjenjen je djeci različitih mogućnosti. Uz njujoršku legendu svjetske magije Silly Billya, mališane će zabavljati austrijski mađioničar Richard Rene te kolege iz Slovenije, mađioničar Jole Cole i majstor balonske dekoracije Niko Fric.

Čarolija osmijeha – Jozo i prijatelji namjenjena je djeci s posebnim potebama, mentalnim i fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima kako bi radosni božićni trenutak uz smijeh, radost i čaroliju doživjeli svi zajedno, uz međusobnu toleranciju, jednakost i prihvaćanje na najljepši mogući način.

Dio ulaznica za sve tri izvedbe 29. prosinca od 10, 12 i 14 sati organizatori daruju u humanitarne svrhe, dok se dio ulaznica može pronaći u slobodnoj prodaji na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60 i 100 kuna.