Silly Billy

Omiljen Madonnin mađioničar Silly Billy gostuje u Zagrebu

Najpoznatiji svjetski mađioničar za djecu Silly Billy gostuje ove nedjelje u Zagrebu! Brojne svjetske zvijezde za privatne rođendane angažiraju upravo Sillya. Legenda svjetske magije u Zagrebu gostuje na poziv hrvatskog mađioničara Joze Boze kako bi razveselio brojne mališane na Mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji.

Omiljeni mađioničar brojnih svjetskih zvijezda Silly Billy ove nedjelje gostuje u Zagrebu kako bi brojnim mališanima uljepšao blagdane. Legenda svjetske magije nastupit će na mađioničarskom spektaklu Čarolija osmijeha - Jozo i prijatelji koji nas očekuje u nedjelju, 29. prosinca u Maloj dvorani KD Lisinski u tri izvedbe i to od 10, 12 i 14 sati.

Silly Billy pravim imenom David Friedman svjetski je broj jedan kada je u pitanju dječja magija. Silly Billy je do sada nastupao pred brojnim svjetskim zvijezdama poput Madonne, Brucea Springsteena, Susan Sarandon, Sultana od Bruneja i brojnim drugima, a termini za njegove čuvene predstave rasprodani su i godinu dana unaprijed. Ovaj je Njujorčanin autor najpolularnije knjige o mađioničarstvu za djecu, tvorac mnogih trikova i mađioničar kojeg obožavaju i djeca i odrasli.

Silly Billy

U organizaciji priznatog hrvatskog mađioničara Joze Boze, mađioničarski spektakl ove će nedjelje ugostiti najveća imena svjetke mađioničarske elite a namjenjen je djeci različitih mogućnosti. Uz njujoršku legendu svjetske magije Silly Billya, mališane će zabavljati austrijski mađioničar Richard Rene te kolege iz Slovenije, mađioničar Jole Cole i majstor balonske dekoracije Niko Fric.

Čarolija osmijeha - Jozo i prijatelji namjenjena je djeci s posebnim potebama, mentalnim i fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima kako bi radosni božićni trenutak uz smijeh, radost i čaroliju doživjeli svi zajedno, uz međusobnu toleranciju, jednakost i prihvaćanje na najljepši mogući način.

Dio ulaznica za sve tri izvedbe 29. prosinca od 10, 12 i 14 sati organizatori daruju u humanitarne svrhe, dok se dio ulaznica može pronaći u slobodnoj prodaji na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60 i 100 kuna.

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Pet savjeta klaunovadoktora za sretnije djetinjstvo

Klaunovidoktori mjesečno posjete 1800 bolesne djece, a ni…

Magic show za cijelu obitelj

Nakon što su prošlog prosinca bile rasprodane sve…

Ovako to izgleda kada tata doživi trudove

Nakon što je godinama pokušavao pronaći savršen poklon…

Donesite i vi osmijeh u bolnice

Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno. Tim…

Pročitajte i:

Hrvatska udruga doula u novim prostorima i s novim programima

U svojim novim prostorima doule će osim uobičajene pažnje trudnim parovima i mamama s bebama,…

Darovitost i izazovi darovitosti

Jeste li znali da se za veliki broj darovite djece ni ne zna da su…

Znamo li što zapravo želimo od djece?

Kao i svaki početak, početak nove školske godine, prilika je za nova pozitivna iskustva. No,…

Večera u ambijentu koji osvaja

Treća StoryGourmet Chef's Secret Dinner bit će održana u luksuznoj Vili Hortensia u Malom Lošinju…