Društvo sportske rekreacije ”Mali sportaši“, organizira 12. po redu "Olimpijadu malih sportaša". Događaj se održava u ponedjeljak, 21. svibnja 2018. u 18.00 sati u sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5. "Olimpijada malih sportaša" tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu.

olimpijada-malih-sportasau-sportskom-parku-mladost

Tijekom jedanaest godina postojanja događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj na što smo izrazito ponosni. Na posljednjih nekoliko “Olimpijada“ sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo

trenirali tijekom cijele godine. Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje. Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica i trenera te isto toliko volontera.

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima “Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

olimpijada-malih-sportasau-sportskom-parku-mladost

Više informacija o ovom događaju i Sportskoj akademiji Mali sportaši možete pronaći na malisportasi.hr

Tekst i foto: press