Odvažite se na ljetni fitness izazov uz srpanjski broj Men’s Healtha!

Potražite srpanjsko izdanje Men's Healtha i odvažite se na ljetni fitness izazov – iskušajte treninge za veće bicepse, jača ramena, čvršći core... Pročitajte i intervju s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Dariom Šarićem koji poručuje da se ne može bez teškog i krvavog rada! Potražite novi broj na svim kioscima!

Svjetske tajne dobre linije. Sve je više nacija pogođeno epidemijom debljine. Stoga smo diljem planeta potražili najbolje načine stjecanja i čuvanja vitkosti. Iznenađenje: nacija s najvišom stopom pretilosti nisu Sjedinjene Američke Države - ta neslavna titula pripada stanovnicima Cookovih otoka. U Hrvatskoj je debelo (tvrde statističari) 20,37 posto odraslog stanovništva, stoga smo bacili pogled u dvorišta zemalja koje se uspješno nose s pretilošću - i doznali kako im to uspijeva…

Super Dario. U životu katkad, baš kao i u košarci, treba "zakucati". Dario Šarić, hrvatski košarkaški repezentativac, zna kako se to radi. Dario Šarić nikada se nije bavio nekim drugim sportom osim košarke, a sve je počelo zbog njegove hiperaktivnosti u djetinjstvu… Mladima poručuje da je najvažnije ustrajati u onom što rade i vole jer se često učinci ne vide odmah, nego tek godinama poslije. "Svaki je talent dar od Boga, ali bez teškog i "krvavog" rada se ne može" poručuje ovaj Šibenčanin.

Shine on! Biti na odmoru ne znači zavući se u duboki hlad i ispijati pića; biti na odmoru znači odmaknuti se od dnevne rutine i dan ispuniti aktivnostima. Iskočite iz cipela i odijela i zablistajte! Uz pomoć novog Men’s Healtha, dakako!

Popločite se! Ponosno pokažite trbušnjake, ali prije toga otopite salo koje ih zaklanja od pogleda. Kako? Saznajte u Men’s Healthu!


Trening za vrh vrhova.
Da, znamo, kada na popisu vježbi vidite jednoručne sklekove i jednonožne čučnjeve, odmah posumnjate u vlastite mogućnosti. Ali to nije razlog da ne odradite ova dva sjajna treninga, samo zamijenite vježbe. A nakon nekog vremena ni sklekovi na jednoj ruci neće vam se činiti preteškima…

U srpanjskom izdanju Men’s Healtha otkrijte i kako poboljšati rezultate te smanjiti rizik od ozljeda, što je ključ potpirivanja stare vatre u dugogodišnjoj vezi, te kako pripraviti riblja jela koja će ju oboriti s nogu… I zapamtite, uz Men’s Health život može biti bolji! Zato potražite novi broj na svim kioscima od 30. lipnja!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Inspiracija za sve: Žena, majka, fitness kraljica

Nemate vremena za trening? Neka vam kao nadahnuće…

Ako želite smršavjeti, pripazite u kojem dijelu dana vježbate

Pravo vrijeme za vježbanje je ono kad se…

Plivanje donosi brojne blagodati cijeloj obitelji

Toplo je vrijeme idealno za plivanje i vježbe…

Najbolji uzor djetetu: mama koja živi zdravo

Mama koja živi zdravo, izgleda dobro i osjeća…

Pročitajte i:

30 godina zajedno za djecu u Hrvatskoj

UNICEF se u svom radu vodi Konvencijom o pravima djeteta koja je nadahnula pozitivne promjene…

Djeca su se naplesala i napjevala na CHRISTMAS STORY koncertu Lisinskom

Ove nedjelje pjesmom i plesom, smijehom i veseljem u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvorena je…

Plesna haljina žutog maslačka u ZKL-u

Zagrebačkom kazalištu lutaka velika je čast predstaviti novu premijeru, koja će se održati u petak…

Kamo za vikend? Na Elle Boutique gdje vas očekuje 100% hrvatski dizajn

Samo ove subote, 16. studenoga, i u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu najbolji…