Iskoristite svoju moć

Što vas pokreće? Jednostavno pitanje na koje većina nas zna odgovoriti. No, koristimo li taj odgovor, tu pokretačku snagu za stvarnu promjenu? Svakoga dana, sada, u ovom trenutku? Ili smo prepušteni struji, svaki se dan budimo sa sve manjim i slabijim unutarnjim glasom, rekla bih, okrutni prema svojim željama i potrebama? Odbacujemo ih, zanemarujemo, potiskujemo... No, one su uvijek tu, čak i kad su tihe. One su tu jer čekaju našu odluku da stvari promijenimo, počnemo aktivno sudjelovati u svojoj dobrobiti, otkrijemo ono što nas pokreće i pokrenemo se.

Uči nas tome i naš novi kolumnist dr. Kenan Crnkić, autor bestselera na temu sreće i uspjeha koji je proteklih godina postao velika inspiracija ljudima u regiji - pa tako i nama. Još od prvog susreta, kad smo s njime imali priliku raditi, moja velika želja bila je produbiti suradnju. Osjećala sam kako je ono što poručujemo kompatibilno, da su naše energije na sličnoj razini, kako zajedno možemo rasti. I sada, gotovo godinu dana poslije, sretna sam što se dr. Crnkić pridružio našem Sensa timu u stvaranju sretnijeg i ispunjenijeg svijeta. On sâm pokretačka je snaga bez premca, čovjek koji rečenicama, ponašanjem i vlastitim primjerom podržava druge da budu bolji, zadovoljniji i ispunjeniji.

Od ovog mjeseca on je naš novi kolumnist i uvjerena sam da će njegovi tekstovi u mjesecima koji dolaze biti pokretači mnogih promjena djelovanja i razmišljanja. Nova energija, ljudi i pogledi na stvari pomažu nam uvidjeti da u našim problemima i strepnjama nismo sami. Svima se događaju zastoji, svatko se s vremena na vrijeme pogubi u kotaču života, no snaga za promjenu u svima je nama.

Svakog jutra kad se probudimo, imamo priliku učiniti svoj svijet boljim mjestom za život. U rukama imamo veliku moć, vrijedi je iskoristiti!

P.S. Sretna sam što vam mogu najaviti prvi ciklus Sensa radionica koji 23. studenoga počinje u Zagrebu. Naši suradnici prenijet će nam svoja znanja i alate koji pomažu da se na pravilan i kvalitetan način posvetimo svome zdravlju, emocijama i životu. Više informacija potražite ovdje&!-- Klik vodi na http://www.sensaklub.hr/clanci/najave/ne-propustite-ciklus-sensa-radionica-u-zagrebu

--> ili na str. 66 u Sensa izdanju studeni.

Potražite novi broj na svim kioscima od 13. studenoga!

nova-sensa-stigla-je-na-kioske

Tekst i foto: promo