Kotačić u promjeni

Uspjeh ovisi o nama samima – potvrdila su mi iskustva i savjeti predavača na našem prvom Sensa Power Eventu održanom početkom svibnja. Malo je reći da je konferencija „Moć samomotivacije” ispunila moja očekivanja jer bio je to zaista dan za pamćenje. Toliko dobre energije među sudionicima, kvalitetnih savjeta koji, jednom kad ih čujemo, zauvijek ostaju zapisani u nama, predavača koji su prije svega veliki ljudi, a onda i stručnjaci u području svog djelovanja.

Ono što me najviše dotaknulo jest da su tu golemu količinu znanja dali tako nesebično, s mnogo entuzijazma, u nadi kako će savjeti i iskustva pomoći prisutnima da sa sutrašnjim danom otvore novu stranicu svoga života. I da, kako je dr. Kenan Crnkić u svom predavanju rekao, svojim življenjem počnu pisati najljepšu priču ikad napisanu. Život je čudo, dalo se to iščitati na licima svih prisutnih po završetku konferencije, jer smo taj dan u svibnju doživjeli iznimno motivirajuće iskustvo – osjećaj da smo mi sami ti koji kontroliramo svoj život, svoju sudbinu, i imamo mogućnost biti bolji i veći ljudi sa svakim novim danom.

To ponekad nije lako, okolina je često demotivirajuća ili indiferentna prema pojedincima koji streme k boljem i višem. Biti drugačiji, plivati protiv struje i isticati se nikad nije lako. A krenuti ponovo, pronaći u sebi snagu za dalje i ne prepustiti se letargiji mogu samo oni koji vjeruju u svoje potencijale i u svijet koji može (i treba) biti bolje mjesto za sve nas. Učeći, rastući i razvijajući se, svakim smo danom bliži tome mjestu.

Mi smo maleni, ali svatko je i ključan kotačić u promjeni kolektivne svijesti. Tu smo da damo primjer i pokažemo kako se može bolje i sretnije kroz život, da vjerujemo u svoju viziju i damo joj krila. A to ćemo najbolje učiniti upoznajući sebe i dajući priliku svojim potencijalima. Svi smo mi jedinstveni, ali smo i jedno, jer naše energije međusobno se privlače, odbijaju, nadopunjuju... Toliku snagu imamo! Iskoristimo je za kre­iranje najljepših životnih priča...

nova-lipanjska-sensa-nam-je-stigla

Tekst i foto: Sensa