Uz ovih 12 knjiga koje će izlaziti jedanput tjedno djeca će moći sama otkrivati odgovore na pitanja o čovjeku, ljudskom tijelu, životinjskom svijetu, našem planetu Zemlji, svemiru, tehnologiji, povijesti te na zabavan način naučiti nešto što dosada nisu znali. U njima bi mogla naći i odgovore na potpuno neobična pitanja kao što su: Je li istina da je zijevanje zarazno? Možemo li kontrolirati svoje snove i što najčešće sanjamo? Koliko smo slični banani? Zašto imamo pupak?...

Edicija 12 National Geographic knjiga broj 1

Ove knjige će djecu odlijepiti od ekrana i potaknuti njihovu maštu i istraživačku strast

Sigurni smo da će pametne glavice obožavati šarene stranice knjiga napravljene da ih zabave, ali istovremeno pouče i potaknu na daljnju žeđ za znanjem, a možda i da otkriju svoj budući poziv.

Svaki tjedan nova knjiga iz edicije na kioscima

Egmont i National Geographic s 22. veljače predstavljaju prvu od dvanaest knjiga za djecu naslova 'Zašto sam ja čovjek?' i to po promotivnoj cijeni od 14,90 kn, dok će ostale, također po povoljnoj cijeni, biti moguće kupiti u narednim tjednima za 29,90 kn. Očekujte sljedeće naslove:

Edicija 12 National Geographic knjiga da djecu

Egmont je najveći europski izdavač za djecu

Kao međunarodna medijska kompanija, sa sjedištem u Danskoj, Egmont je prisutan u mnogo zemalja i na više medijskih platformi. Izdavačev program uključuje časopise i knjige poznatih svjetskih brandova - Disney, Snježno kraljevstvo, Barbie, Star Wars, Minecraft, National Geographic te mnoge druge najljepše svjetske i domaće dječje likove i priče. Izdanja Egmonta prvenstveno žele zabaviti, ali isto tako i stimulirati učenje, maštu i osobni razvoj.

Tekst: press