Dvanaest fotografija snimljenih na kopnu, moru i ispod površine, koje prikazuju ljepote svijeta, krase National Geographic kalendar za 2015. godinu! Svaki čitatelj dobit će na dar stolni kalendar uz kupljeni siječanjski broj National Geographica! Inače, ovih 12 fotografskih djela odabrano je između čak 1542 fotografija pristiglih iz Hrvatske i susjednih zemalja u sklopu tradicionalnog izbora čitateljskih fotografija ovog časopisa Ljepote svijeta – Fototalent 2014. A na adrese autora triju najboljih, pobjedničkih fotografija stižu bogate nagrade!

Siječanjski National Geographic s obiljem tema posvećen je prvima! Središnja inovacija u ljudskoj povijesti nije bilo kameno oruđe ili čelični mač, nego simboličko izražavanje koje su izumili PRVI UMJETNICI.

Mozak bebe treba ljubav da bi se razvio. PRVA GODINA vrijeme je velikih promjena. Inače, mozak bebe je nevjerojatan stroj za učenje. Njegova je budućnost – u velikoj mjeri – u našim rukama. Ono što vidimo samo je malen dio onoga što postoji.

PRVI POGLED na dio svemira koji se krije u sjeni postaje moguć kako znanstvenici otkrivaju druge stvari: tamnu tvar i tamnu energiju.

PRVA MEĐU PTICAMA, bjeloglavi štekavac možda je veličanstveni nacionalni simbol, ali je i žilava vrsta. Zašto? Doznajte u novom izdanju National Geographic Hrvatska, na svim kioscima od 10. siječnja 2015. godine!

national-geographic-hrvatska-daruje-vam-kalendar-za-2015-godinu

Tekst i foto: NG promo