Ovu kampanju podržala su i poznata lica s naše estrade. Tako su voditeljice Mia Kovačić i Nevena Rendeli podijelile fotografiju iz djetinjstva i pokazale kako su bile neodoljive i slatke djevojčice, dok našu dizajnericu Alex Dojčinović nikad ne bismo prepoznali u dječjem izdanju. Moramo priznati da je već tada, njezin modni izričaj bio upečatljiv. Još jedno poznato lice iz svijeta mode, Vinko Filipić, također je podržao ovu hvalevrijednu kampanju i pokazao da se već u danima djetinjstva dalo naslutiti da će izrasti u šarmantnog i zgodnog muškarca.

Kažu da je djetinjstvo najljepše životno doba. Nažalost, ono brzo proleti pa nam ostanu samo divna sjećanja. U ovom užurbanom životnom tempu ponekad je baš lijepo stati na sekundu i 'napuniti baterije' lijepim sjećanjima iz djetinjstva. Ovoga puta vraćanjem u djetinjstvo, osim svojih potreba za punjenjem baterija, možete zadovoljiti i potrebe djece bez roditelja i roditeljske skrbi. Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja od 1992. godine skrbi za 240-ero djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pokrenula je akciju pod nazivom #sjetise.

I vi se možete uključiti u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetiti se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

Ovu lijepu animaciju podijelite sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili putem e-maila te ih pozovite (nominirajte) da i oni sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj kampanji. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Tekst i foto: SOS Dječje selo Hrvatska