Ovim se programom roditelje podučava tehnikama kojima se, među ostalim, smiruju kolike, produljuje spavanje novorođenčeta te odraslima razotkriva dječji jezik što im pomaže u smirivanju djeteta te suzbijanju njegova neželjenog ponašanja.

U sklopu Eko lifestyle kluba roditelji će moći razmjenjivati iskustva o odgoju, zdravoj prehrani, ekologiji i drugim temama, te dobiti korisne savjete stručnjaka. Dok se roditelji druže, djeca će se moći igrati u njima prilagođenom kutku.

Sudjelovanje u klubu je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno je najaviti dolazak elektroničkom poštom na najsretnijabeba@gmail.com

Playground je smješten u Tkalčićevoj ulici 84 u Zagrebu. Riječ je o prvom family friendly kafiću u Hrvatskoj što podrazumijeva ponudu, zabavne i edukativne sadržaje prilagođene roditeljima s djecom.

O programu Najsretnija beba:

Program Najsretnija beba osmislio je američki pedijatar dr. Harvey Karp. Koristeći kombinaciju zaboravljenih drevnih tehnika i suvremenih saznanja razvio je iznimno djelotvornu metodu za smirivanje dječjeg plača i kolika. Unaprijedio je i razumijevanje dječjeg jezika te tehnike za produljivanje bebina sna između jednog i tri sata. Njegov se program temelji na ideji da okolinu treba prilagoditi djetetu, a ne obrnuto.

Do sada su se u uspješnost programa uvjerili milijuni roditelja diljem svijeta. Naime, program Najsretnija beba provodi se u više od 30 zemalja, a podučava ga preko tri tisuće certificiranih edukatora. Program je omiljen kako među običnim ljudima, tako i među zvijezdama poput Madonne, Michelle Pfeiffer i Piercea Brosnana.

U SAD-u su tehnike dr. Karpa postale sastavni dio nacionalnog kurikuluma, a u Hrvatskoj se program podučava od prošle godine.

Tekst: Najsretnija beba Hrvatska

Foto: Profimedia