StoryGourmet jedini je magazin čiji sadržaj stvara moćan tim cijenjenih celebrity chefova: Andrej Barbieri, Petra Jelenić, David Skoko, Marin Medak i Ivan Pažanin,koji čitatelje vode iza kulisa svojih restorana, podučavaju tehnikama, upoznaju ih s ljudima koji su im inspiracija, s omiljenim proizvođačima, ribarima, vinarima, uljarima.
najslasnije-storygourmet-radionice-vrhunskih-sefova
Stoga smo ponosni što vam ovim putem predstavljamo StoryGOURMET RADIONICE koje će se održati prema sljedećem rasporedu:StoryGOURMET RADIONICA - PETAK – 28.10.2016.
  • Chef Andrej Barbieri
  • mjesto održavanja: Kuhaona, Opatovina 13
  • tema radionice: HOME MADE PASTA
  • 17.30 – 20.30h
StoryGOURMET RADIONICA - SUBOTA – 12.11.2016.
  • Patisserie chef Petra Jelenić
  • mjesto održavanja: Kuhaona, Opatovina 13
  • tema radionice: BOŽIĆNI KOLAČI
  • 10-14h
U blizini Dolca, točnije u Kuhaoni, na Opatovini 13, smjestio se prostor Kuhaone i tako obogatio gastronomsku ponudu Zagreba, kako za domaće polaznike, tako i za strane turiste.Specijalizirani chefovi i članovi tima StoryGourmet radionica vodit će niz različitih tematskih radionica gdje će svi gastro entuzijasti moći naučiti tajne hrvatskih specijaliteta i postati majstori u onome što rade pod budnom palicom najboljih hrvatskih chefova. Kako se prijaviti na Story GOURMET radionicu:Kupnju ulaznica za radionice možete obaviti uplatom na Adria Media Zagreb d.o.o.Kupnja ulaznice je ujedno i rezervacija mjesta za određenu radionicu. Broj sudionika je ograničen, stoga požurite!Ulaznicu za Story GOURMET radionicu možete i darovati nekome, samo je važno napomenuti to kod podataka o uplatitelju.PODACI ZA UPLATU:Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.Svrha: STORY GOURMET RADIONICA
  1. 28.10.2016. – ANDREJ BARBIERI – Home made pasta
  2. 12.11.2016. – PETRA JELENIĆ – Božićni kolači
Poziv na broj: 970IBAN: HR 6124840081500151393Iznos za uplatu 1 radionice: 350,00 kn (pdv uključen)PODACI O UPLATITELJU:ime i prezime:________________________ulica i kućni broj:______________________poštanski broj:________________________e-mail: ______________________________mobitel/telefon:_______________________Radionica: 1. i/ili 2. E-mail: pretplata@adriamedia.hrTel: 01/4444 824; faks: 01/4444 801NAPOMENE: Ispunjeni kupon i potvrdu o uplati možete snimiti pametnim telefonom te priložiti kao sliku i poslati mailom. Ako je riječ o uplati pravne osobe ili tvrtke, predračun zatražite putem maila ili telefona. Broj sudionika je ograničen, stoga požurite!
najslasnije-storygourmet-radionice-vrhunskih-sefova

Tekst i foto: Story Gourmet