Angry Birds 2

Najpoznatije ptice vraćaju se na velika platna! Stiže Angry Birds Film 2

Nakon velikog uspjeha filmske ekranizacije jedne od najpopularniji video igara svih vremena, „Angry Birds Film“ dobio je svoj dugoočekivani nastavak - „Angry Birds film 2“ koji u kina stiže 8. kolovoza!

Radi se o filmu snimljenom prema jednoj od najpopularnijih video igara o najsimpatičnijim ljutim pticama na svijetu. Prvi film iz 2016. g. uspješno je prenio tu popularnost na velika platna. Zbog nezapamćene popularnosti video igre, njegov veliki kino uspjeh je bio za očekivati. "Angry Birds film" iza sebe je ostavio velik broj zadovoljnijih gledatelja, i onih malih ali i onih većih. Naime, "Angry Birds film" je od početka zamišljen kao film za cijelu obitelj i sve generacije. Od njegovog nastavka ne očekuje se ništa manje.

Angry Birds 2

U filmu "Angry Birds Film 2" rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni (glas posudio Rene Bitorajac) , Žuti (glas posudio Luka Bulić) i Bomba (glas posudio Goran Navojec) susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok. Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava.

Angry Birds 2

"Angry Birds film 2" je živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledatelja. U domaćim kinima publika će uz uobičajenu sinkroniziranu moći pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Jason Sudeikis, Awkwafina…

Angry Birds 2

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s…

IKEA već punih pet godina u Hrvatskoj!

Donosimo popis najprodavanijih proizvoda u trgovačkom lancu IKEA tijekom proteklih pet godina. Jeste li i…

Nastavlja se druženje uz crtiće i filmove na platou Mamutice!

Nastavlja se druženje na platou Mamutice u Zagrebu, uz crtiće i zabavno edukativne filmove za…

Dođite na ogledne satove i upišite novu sezonu ART radionica za male i velike!

Pod vodstvom Melite Omeragić, kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture…