Najčitaniji lifestyle portal mijenja svoje ruho

Novo ruho najčitanijeg lifestyle portala u Hrvatskoj, Story.hr-a, oborit će vas s nogu. Svjetski izgled vaše omiljene web stranice s kojom počinjete dan, dolazite po dnevnu dozu priča o poznatima, po crtice iz svijeta mode i make - upa, po informacije o svojim omiljenim likovima iz svijeta filma, glazbe ili TV-a, od sada će biti još originalniji.

Upravo zbog vas vijesti će stizati još brže i svakog vam dana osiguravati dozu smijeha, zabave, donositi vam svježe informacije i obavještavati vas o koncertima, premijerama i svim onim što želite znati. Uz vijesti, novi redizajnirani Story donosi vam i video rubriku koja će vrlo brzo postati nezaobilazni dio vaše svakodnevice. Ugostit će vaše najdraže domaće zvijezde koje ćete imati priliku gledati u novim situacijama i koje će vam otkrivati nove, dosad nepoznate stvari o sebi i nasmijavati vas do suza.
Naravno, Story ne bi bio Story kada vam ne bi omogućio ozbiljnu dozu glamura; modni editorijali nakon napornog dana odvest će vas u neke druge svjetove, a ništa manje dobri neće biti oni beauty, nakon kojih ćete poželjeti uzeti u ruke kistove i pokušati oponašati naše vrhunske vizažiste.
Novi Story.hr svoj će novi rođendan, 2. rujna, obilježiti na sasvim originalan način pa budite uz svoje laptope ili mobilne telefone i pratite ga točno u podne kada vas očekuje posebno iznenađenje. Sve to pod pokroviteljstvom je dm-a. Svakako downloadajte i novu aplikaciju Story.hr uz koju ćete svakoga dana biti još korak bliže vašem omiljenom lifestyle brandu i dio Story obitelji.

 

Tekst i foto: Story.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…

Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja

Želite li naučiti tehnike brzog čitanja? Želite li bolje razumjeti ono što pročitate? Želite li…

Nasmijte se do suza na predstavi 'Kod kuće je najgore'

Veliki hit prema djelu E. Kishona "Kod kuće je najgore" ponovno na daskama Knapa! I…