Već punih 79 godina Disney ispunjava najljepše dječje maštarije i pretvara ih u crtane filmove koje želimo gledati iznova i iznova. Provedite vrijeme sa svojim klincima uz omiljene Disney klasike koji se na Pickboxu mogu pronaći u obilnim količinama, neki prevedeni, a neki sinkronizirani. Zabavite se uz vrckavog Tarzana, poduzetne životinje iz Pobune na farmi, nestašnog Simbu iz Kralja lavova, simpatičnog Quasimoda iz Zvonara crkve Notre Dame, Petra Pana i mnoge druge vesele likove koje će vas povesti na uzbudljivu animiranu pustolovinu.

Vrlo posebna priča

Svaka Disney priča je posebna, a posebnija od toga jedino je kosa prelijepe Zlatokose iz filma Vrlo zapetljana priča (Tangled). Uzbudljiva, duhovita, pomalo ubrzana i manje emotivna verzija Matovilke, Vrlo zapetljana priča je crtić koji nećete htjeti prestati gledati čak i nakon okruglih 100 minuta, koliko traje film, a koliko je vjerojatno duga i kosa naše predivne princeze.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

Iza zvijeri se krije drag princ

Ljepotica i zvijer je 30. po redu film koji je nastao u Disney radionici, a očaravajuća Belle i strašna Zvijer bili su toliko uvjerljivi da im je Akademija morala dodijeliti 2 Oscara. U ovom prelijepom crtiću saznajte je li Zvijer tako strašna kao što se čini, kako to da čajnik i svijećnjak mogu pričati i kako će se jedna pametna i lijepa mlada žena snaći zarobljena u dvorcu.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

U džungli su sve najzabavnije životinje

Tarzan je oduvijek bio simbol pustolovine i ljepote života u divljini. Da ništa nije nemoguće, pa čak ni to da dječak odraste sam s gorilama i divljim životinjama u džungli, dokazuje jedan od najpopularnijih crtića svih vremena koji je osvojio jednog Oscara. Na Pickboxu naravno možete naći oba dijela ovog crtića.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

Pod morem su najljepše princeze

Sinkronizirani crtić čija se radnja događa pod morem oduševit će vas svojom ljepotom i zaigranim morskim stvorenjima. Lijepu Arielu pratite uz još dva prevedena nastavka: Mala sirena: Arielino djetinjstvo i Mala sirena: Povratak u more. Neka dva Oscara budu garancija za ovaj predivni crtić o morskoj princezi koja se odlučila na život na kopnu.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

Aladin i čarobna svjetiljka

Najčarobniji od svih Disneyjevih crtića je onaj o Aladinu, običnom mladiću koji ima san oženiti prelijepu princezu. Da ništa nije nemoguće dokazuje duh iz čarobne svjetiljke koji je spreman Aladinu ispuniti tri želje. I ovaj predivni film je osvojio 2 Oscara, a na Pickboxu je dostupan u oba nastavka.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

Hakuna matata!

Najbolji crtići nisu rezervirani samo za klince, nego i za odrasle koji su mladi u duši. Najbolji film u kojem će podjednako uživati i djeca i odrasli onaj je o malom Simbi kojeg čeka velika budućnost u njegovoj rodnoj Africi. Kralj lavova rastopit će i najtvrđa srca i pokazati da se uvijek vrijedi boriti za ispravnu stvar. Na Pickboxu pogledajte Kralja lavova 2: Simbin ponos i Kralja lavova 3: Hakuna Matata.

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu

Jedna posve drugačija princeza

U mitskoj Škotskoj naći ćete Meridu Hrabru, vrlo odvažnu princezu koja se upustila u razbijanje jedne opasne kletve. Kako je jedna princeza čije ime na hebrejskom znači „buntovnica“ naučila živjeti po svojoj volji i izboriti se za sebe (unatoč tradiciji), gledajte u prelijepom Disneyjevu crtiću koji se upravo prikazuje na Pickboxu. Zlatni globus i Oscar potpuno zasluženi!

najbolji-disney-klasici-na-jednome-mjestu
“BRAVE” (Pictured) MERIDA. ©2012 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Posjetite www.pickbox.tv ili odaberi Pickbox u MAX tv videoteci i već sada gledaj svoje omiljene serije. Pretplati se na godinu dana, uštedi 120 kn i svoje serije i filmove gledaj istovremeno na 3 uređaja.

Tekst i foto: promo