Kralj lavova, Mala sirena, Aladin, Ljepotica i zvijer... - u Off ciklusu očekuju vas najljepše stranice Disneyjevih klasika na velikome platnu dvorane Lisinski uz izvedbe uživo Zagrebačke filharmonije. Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju isključite probleme, uključite glazbu i probudite ponovno dijete u sebi, a to možete učiniti u čak 2 termina - u 17:30 i 20:00 sati. Osigurajte na vrijeme ulaznice za posljednji koncert OFF ciklusa na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na ulaznice.hr.Čitateljima našeg portala osigurali smo dva puta po dvije ulaznice za ovaj sjajni koncert i to u terminu od 17.30 sati. Prvo pročitajte ova pravila natječaja koji se odnose na nagradnu igru (kliknite na link).

Zatim odgovorite na pitanja: Koji popularni pjevač pjeva temu iz animiranog filma Kralj lavova: Can you feel the love tonight i iz koje je godine taj film? U traženju odgovora pomoći će vam i FB stranica OFF Ciklusa

Pošaljite odgovore sa svojim podacima (obavezno) na mejl urednistvo@roditelji.hr i izabrat ćemo dva dobitnika ili dobitnice s točnim odgovorima koji nisu u zadnja tri mjeseca kod nas ništa osvojili. Objava dobitnika je 5. 4. 2018. u sklopu ove objave.

Dobitnice po dviju ulaznica su Dajana Jelena Dusper iz Zagreba i Dalilla Matsumoto Šegota iz Zagreba. Čestitamo! Odgovor je bio: Elton John i 1994.

nagradni-natjecaj-osvojite-ulaznice-za-koncert-carobna-glazba-walta-disneya-u-off-ciklusu

Tekst i foto: press, I.T.