Nagradni natječaj: Osvojite ulaznice za koncert Čarobna glazba Walta Disneya u Off ciklusu

U petak, 13. 4. 2018. probudite dijete u sebi i ne propustite večer glazbe i filmske čarolije na posljednjem koncertu OFF ciklusa za koji se uvijek traži karta više!

Kralj lavova, Mala sirena, Aladin, Ljepotica i zvijer… – u Off ciklusu očekuju vas najljepše stranice Disneyjevih klasika na velikome platnu dvorane Lisinski uz izvedbe uživo Zagrebačke filharmonije.
Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju isključite probleme, uključite glazbu i probudite ponovno dijete u sebi, a to možete učiniti u čak 2 termina – u 17:30 i 20:00 sati.

Osigurajte na vrijeme ulaznice za posljednji koncert OFF ciklusa na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na ulaznice.hr.

Čitateljima našeg portala osigurali smo dva puta po dvije ulaznice za ovaj sjajni koncert i to u terminu od 17.30 sati. Prvo pročitajte ova pravila natječaja koji se odnose na nagradnu igru (kliknite na link).
Zatim odgovorite na pitanja: Koji popularni pjevač pjeva temu iz animiranog filma Kralj lavova: Can you feel the love tonight i iz koje je godine taj film? U traženju odgovora pomoći će vam i FB stranica OFF Ciklusa

Pošaljite odgovore sa svojim podacima (obavezno) na mejl urednistvo@roditelji.hr i izabrat ćemo dva dobitnika ili dobitnice s točnim odgovorima koji nisu u zadnja tri mjeseca kod nas ništa osvojili. Objava dobitnika je 5. 4. 2018. u sklopu ove objave.

 

Dobitnice po dviju ulaznica su Dajana Jelena Dusper iz Zagreba i Dalilla Matsumoto Šegota iz Zagreba. Čestitamo! Odgovor je bio: Elton John i 1994.

 

Tekst i foto: press, I.T.

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Novi Cosmo – pripreme za dugo, seksi i zabavno ljeto

Cosmo influencerica godine Ella Dvornik vodi vas na…

11. Monte Librić u svijetu animacije i papertoysa!

Novo izdanje Festivala dječje knjige Monte Librić održat…

Uključite se u #BEAware nagradni natječaj i osvojite 2000 kuna

Centar za poremećaje hranjenja BEA poziva vas da…

Pročitajte i:

Učimo uspješno se nositi s djetetovim emocijama

Besplatno predavanje o prepoznavanju i podržavanju dječjeg emocionalnog sazrijevanje održat će terapeutkinja Michaela Richter

Gradonačelnik djeci predaje ključ grada

Sutra, 18. lipnja, u 10 sati Pavlinski trg u Rijeci bit će preimenovan u Dječji…

Fond #SPASIME prikupio četvrt milijuna kuna. To je tek početak!

U zagrebačkom hotelu Esplanade u petak 14. lipnja održana je humanitarna večer prikupljanja donacija namijenjenih…

'Priča o igračkama 4' premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema!

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o…