Sportski klub Bambi Kids tijekom 2019. godine organizira nekoliko sportskih i plesnih manifestacija od kojih nas u svibnju očekuju ‘INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB 2019’ i ‘IBFF FIT KIDS WORLD CHAMPIONSHIP 2019’, koje će se održati od 9-12. svibnja.

Već šestu godinu zaredom, sportski klub Bambi Kids organizira međunarodno natjecanje ‘INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB’. Prošlogodišnje natjecanje je okupilo preko 10.000 plesača iz cijelog svijeta koji su nastupili u brojnim plesnim disciplinama.

Glavni cilj ovog jedinstvenog događaja je okupiti najbolje plesače, koreografe, djecu i mlade ljude iz cijelog svijeta. Promiče sportsko ponašanje, poštovanje drugih ljudi i kultura, te upoznavanje novih prijatelja. ‘INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB’ prepoznala je i podržala predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, podržao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

‘INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB 2019’ će se održati u Domu sportova, dvorana I i II. Očekuje se oko 20.000 plesača iz 200 klubova, iz cijele Europe, SAD-a, Južnoafričke Republike, Južne Koreje, Kanade itd. Gostovat će i najbolji koreografi i plesni stručnjaci koji su surađivali s brojnim zvijezdama poput Lady Gage, Demi Lovato, Daddy Yankee, te s TV kućama MTV, ORF, CBS, itd. U sklopu ovog događaja će se održati i svjetsko prvenstvo IBFF-a u dječjem fitnessu, Fit kids-u i akrobatici.

Više pratite na službenim stranicama na ovoj poveznici.

na-svjetski-dan-plesa-stize-najava-plesne-senzacije-u-zagrebu-international-dance-open-zagreb

Tekst i foto: press