Advent u Zagrebu, koji ove godine po treći put brani titulu najboljeg u Europi, od nedjelje, 3. prosinca bogatiji je za Adventsko klizalište Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar. Rasplesane maskote, klizačice, disko na ledu i mnogi drugi sadržaji zagrijali su brojne posjetitelje i poznata lica poput Petre Kurtele, Ane Begić, Jasne Palić – Picukarić, Saše Bunete, Dubravka Dude Šimenca, Stjepana Božića i ostalih ljubitelja zimskih radosti

Klizalište je otvorila dječja predstava “Tko je pobijedio Ledenu zlicu” s glumcima Jasnom Palić – Picukarić i Sašom Bunetom, klizačicama iz Skating kluba LEDA te rasplesanim maskotama nakon kojih je uslijedilo fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te pravljenje figura od balona.

Na blagdanski ugođaj na ledu nisu ostala imuna niti poznata lica poput glumica Petre Kurtele i Ane Begić, bivšeg vaterpolista Dubravka Dude Šimenca i boksača Stjepana Božića koji su sa svojim mališanima uživali u svečanom otvorenju te druženju s maskotama, Žutim Mačkom i ostalom veselom družinom.

“Adventsko klizalište Žuti Mačak podsjeća na važne stvari koje često zaboravljamo tijekom blagdana. Kvalitetno provedeno vrijeme s najmilijima trebalo bi nam svima biti prioritet nad ostalim obvezama. Upravo ovdje imamo sve na jednom mjestu, prijeko potreban edukativni i zabavni sadržaj za naše mališane te bezbrižno blagdansko druženje za nas roditelje, komentirala je glumica Ana Begić.

na-radost-malih-velikih-ljubitelja-leda-otvoreno-klizaliste-ispred-arena-centra

S tim se složio i boksač Stjepan Božić koji je dodao: Ovo je zaista sjajna stvar za našu djecu jer ih potiče na usvajanje zdravih navika. Koliko god se o tome pričalo, trend nekretanja sve više prevladava u našem društvu. Zato uvijek pozdravljam inicijative kao što je ovo klizalište jer nudi zabavnu i zdravu zimsku aktivnost u pozitivnom društvu vršnjaka i stručnog klizačkog tima.

Klizalište ostaje otvoreno do 31. siječnja sljedeće godine, a na njemu djecu možete upisati u školu klizanja, dovesti ih na disko na ledu petkom i subotom, a zabavni program uz predstave, maskote i nagradne igre očekuje ih svakog vikenda. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr te na www.arenacentar.hr/advent

Tekst i foto: press