U njemčkom dnevnom listu „Bild“, kako navodi Focus.de, objavljeno je da je transseksualna osoba, rođena kao žena, a koja je zadnjih nekoliko godina živjela kao muškarac, rodila dijete. Muškarac, zarobljen u ženskom tijelu, rodio je još u travnju ove godine, no tek se sada saznalo za ovaj neobičan porođaj i očinstvo.

Dijete je rođeno kod kuće jer je bolnica prilikom porođaja dužna upisati ime majke djeteta. No otac to nije želio i zato njegovo dijete još uvijek službeno nema majku. Otac je također tražio da se spol djeteta ne otkriva, no matični ured je inzistirao na tom podatku pa je otac upisao rođenje dječaka i dao mu muško ime. Međutim, u uredu ne mogu potvrditi da je spol djeteta zaista muški jer dijete nije rođeno u bolnici i to nitko ne može trenutno provjeriti.

Ovaj otac iz Njemačke nije prvi takav slučaj da je transseksualna osoba rodila. Prvi muškarac koji je zatrudnio i rodio čak troje djece je Thomas Beatie iz SAD-a nakon što njegova supruga Nancy nije uspjela zatrudnjeti. Nancy je čak uspjela dojiti njihovu djecu, a otac se nakon trećeg porođaja odlučio odstraniti ženske reproduktivne organe s kojima se rodio kako bi konačno postao muškarac što osjeća da jest.

VIDEO -  Priča Thomasa Beatiea

Foto: Thinkstock

Video: Youtube.com