Može li ove godine Božić bez stresa?

Ne, ne, nismo još krenuli s božićnim temama, ali ovu besplatnu radionicu preporučamo onima koji božićne blagdane zbog nedostatka organiziranosti redovito provode u silnom stresu. To ove godine nećemo dopustiti!

Profesionalna organizatorica dr. sc. Kristina Brkić za građane priprema besplatnu radionicu "Božić bez stresa". Radionica će se održati u dvorani Impact Huba (Vlaška 70E, Zagreb) u ponedjeljak, 10. studenog, s početkom u 18 sati

Kroz dvosatnu radionicu polaznici će moći naučiti kako se za najljepše blagdane u godini pripremiti bez nepotrebnog stresa. Doznat će kako odabrati čestitke i kada ih poslati, na koji način kupovati i zamatati darove, kako izbjeći pogrešan izbor darova, kako osmisliti blagdanski jelovnik i prigodno uređenje te, najvažnije, kako planirati blagdansku potrošnju i ne prekoračiti zadani proračun.

"Većina građana iz godine u godinu uoči blagdana čini iste pogreške. Za Božić se mnogi, znamo to i iz svoje okoline, spremaju u posljednji čas bez jasno razrađenog plana. Marketinška industrija njihove pak emocije vješto koristi kako bi im se prodale i stvari koje im zapravo ne trebaju. Rezultat su kaos, stres i premašen budžet, najčešće u obliku dubokog minusa na računu", ističe dr. sc. Kristina Brkić, profesionalna organizatorica koja je znanje iz poslovne organizacije primijenila pri izradi šestotjednog plana zahvaljujući kojem se svi mogu mirno pripremiti za Badnjak i Božić.

 

Kristina Brkic

Dr. sc. Kristina Brkić profesionalnoj se organizaciji posvetila prije nekoliko godina nakon što je kao medicinski biokemičar godinama vodila istraživački laboratorij. Nova karijera za koju se školovala u New Yorku, predstavlja joj poseban izazov. Naglašava da organiziranje nije tajanstveni talent, nego vještina koja se može naučiti, a kako steći tu vještinu, podučava građane putem seminara, predavanja, radionica i individualnog savjetovanja.

Radionica "Božić bez stresa" je besplatna, no zainteresirani se do petka, 7. studenog, trebaju prijaviti putem e-adrese kristina@inout.hr.

Foto: Profimedia

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Tamara Kajari: Tri savjeta kako ne robovati nepotrebnim stvarima, obavezama, ali i ljudima

Organizacijske vještine utječu nam na kvalitetu života, poručuje…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Vincekovi božićni kolačići za ugodna obiteljska druženja

Osim sebe, ne zaboravite počastiti i možda neke…

Pročitajte i:

Saznajte kako roditelji i odgojitelji utječu na razvoj emocionalne inteligencije djece

Koje tehnike i alate možemo koristiti kako bismo potaknuli razvoj EQ-a, tema je edukativne konferencije…

Što roditelji trebaju znati o koronavirusu?

Koronavirus i virus gripe, koji svake godine zarazi milijune ljudi diljem svijeta, šire se na…

Na Jarunu otvoren na svijetu jedinstven ugostiteljsko-edukativni centar inkluzije

U centru The CookBook za ugostiteljstvo će se poučavati osobe s invaliditetom i intelektualnim teškoćama…

Besplatno razgledajte nove, impresivne zbirke MUO-a

Nov postav zbirki dizajna i fotografije, obnovljeni treći kat, nova donacija mode i izložba suvremenog…