Mitovi i zablude o ljubavi u partnerskom odnosu

Kvalitetni i dugoročni partnerski odnosi u današnje vrijeme rijetko nastaju spontano, čemu prvenstveno može posvjedočiti veliki broj rastava i nezadovoljnih brakova. Za kvalitetan partnerski odnos potreban je, u najmanju ruku, svjestan rad (na odnosu) i trud (oko odnosa). Zato je važno učiniti što je god u Vašoj moći da Vaš (budući) partnerski odnos bude topao, kvalitetan, pun poštovanja, ljubavi, razumijevanja...

Ako su vas rečenice iz podnaslova zaintrigirale, veselit će vas informacija da će se na tu temu održati besplatna radionica pod nazivom "Razvoj i faze intimnih romantičnih odnosa".

Osnovni cilj radionice je da polaznici upoznaju, razumiju, zapamte te primjene najnovije znanstvene spoznaje moderne psihologije iz domene intimnih romantičnih odnosa u svoj vlastiti partnerski odnos. Na ovoj radionici polaznici će se upoznati s prevladavajućim pogrešnim uvjerenjima o ljubavi u intimnim romantičnim odnosima, shvatit će posljedice nerealnih uvjerenja te što mogu napraviti kako bi još više osnažili vlastiti odnos te sačuvali svoj odnos od vlastitih pogrešnih mitova i zabluda.

Komu je namijenjena?

Radionica je namijenjena svima onima koji će ući ili su već ušli u "ozbiljan" intimni romantičan odnos, ali i svima koji žele naučiti kako poštivati i voljeti na "zdravi" način svojeg/u partnera/icu, što očekivati u braku/životnom partnerstvu te kako održavati vezu na zadovoljavajućoj razini.

Kako će radionica izgledati?

Radionica će izgledati kao interakcija polaznika i voditelja gdje će polaznici pitanjima i raspravom aktivno sudjelovati, a voditelj će poticati dijalog i dijeljenje mišljenja o trenutnoj temi. Također, polaznici će biti poticani da kroz razne aktivnosti i vježbe rade na sebi i svojem partnerskom odnosu sve s ciljem još većeg poboljšanja kvalitete vlastitog intimnog romantičnog odnosa. Poklonite sebi i partneru kvalitetniji odnos…

"Nezrela ljubav kaže: volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: trebam te jer te volim." (Erich Fromm)

Voditelj: Dario Antić, mag. psiholog

Mjesto: Centar Proventus, Kružna 81, Zagreb

Vrijeme održavanja: četvrtak, 24. 1. 2019. od 19 do 21 h

Ova radionica je BESPLATNA no prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete na info@centarproventus.hr.

Tekst: press
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Prijavite se na natjecanje “Čačkalica” i osvojite vrijedne nagrade!

Pozivaju se svi učenici viših razreda osnovnih škola da se pridruže u natjecanju “Čačkalica”, dobro…

Još mjesec dana do početka 4. KinoKino Festivala

Kraj veljače posebno je vrijeme za najmlađe ljubitelje filma jer ih tada očekuje festival skrojen…

Nova glazbeno-scenska predstava za mlade u kazalištu Mala scena

U četvrtak, 24. siječnja 2019. u 19 sati, u kazalištu Mala scena na zagrebačkom Medveščaku…

Priče iz muzeja i knjižnice

U etnografskom muzeju u Zagrebu u subotu 19. siječnja od 11 sati klince očekuje zanimljiva…