Uživajte u višesatnoj pustolovnoj vožnji quadom i savladavanju prirodnih prepreka te iskusite adrenalin i zabavu u adrenalinskom parku. Opustite se uz jahanje konja i pustolovne igre na ranču te u razgledavanju špilje Feštinsko kraljevstvo. Iznenadite svoje nepce vrhunskim istarskim delicijama i relaksirajte se u udobnom ambijentu Hotela Ville Letan! Pogledajte program.

Partneri Men's Health adrenalinskog vikenda

Istra Adventure – Quad safari

Quad safari u organizaciji našeg partnera Istra Adventure sinonim je za pravu avanturu! Vožnja quadom ide u smjeru istočne obale Istre, zanimljivim stazama uz savladavanje brojnih prirodnih prepreka. Cilj je doći do vidikovca Sv. Nikola kraj mjesta Rakalj s kojega se vide cijeli Raški zaljev i Kvarner, a nakon toga slijedi razgledavanje Starog kaštela Rakalj (Rachele) i crkve sv. Agneze, te nastavak uzbudljive quad avanture. Istra Adventure trenutno posjeduje najveći vozni park vozilima takvog tipa u Hrvatskoj, a njihovi su quadovi pravi strojevi od 400 cm i s pogonom 4×4 tako da je doživljaj njihove vožnje neponovljiv!

mens-health-adrenalinski-vikend

Adrenalinski park Glavani

Kada stignete u Glavani nedaleko Barbana, pripremite se za dozu adrenalina koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Glavani park je idealno mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Stručni tim će objasniti tehniku vještine savladavanja prepreka i visinskih razina u parku, a nakon toga slijedi adrenalinska avantura u tri rute – žuta, plava i crna, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom, ljuljačkom, visećim mostom i zorb loptom... Osim što ima najbolju i najveću stazu za penjanje na užadi, u parku se nalazi i životinjski park s kozama, ovcama, zečevima i njihovom mladunčadi te psima i mačkama.

mens-health-adrenalinski-vikend

Ranch Barba Tone – jahanje konja i pustolovne igre

U istarskom selu Manjadvorci svega 18 km udaljenosti od Pule nalazi se Ranch Barba Tone. Od osnutka ranča 2001. godine do danas dvadeset je konja prenijelo na svojim leđima stotine turista – jahača i nejahača.

mens-health-adrenalinski-vikend

Nakon upoznavanja rancha polaznici Men's Health vikenda odlaze na višesatno jahanje kroz prirodu u pratnji stručnih vodiča, a po povratku na ranch slijedi sudjelovanje u pustolovnim igrama (potezanje konopa, gađanje lukom i strijelom, zabijanje čavala šupljim čekićem...).

mens-health-adrenalinski-vikend

Hotel Villa Letan

Hotel Villa Letan u Peroju pruža svu udobnost i prednosti novoizrađenog i bogato opremljenog hotela. Svaka stilski uređena soba ovog hotela s 4 zvjezdice ima balkon s pogledom na more ili maslinike. TV satelit, mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

mens-health-adrenalinski-vikend

U ponudi hotelskog restorana prevladava istarska kuhinja - domaća jela od kvalitetnih domaćih sastojaka - vina, maslinovog ulja, tartufa, istarskog pršuta, ombola i kobasica. Uz to, u restoranu se pripremaju i jela raznih svjetskih kuhinja.

mens-health-adrenalinski-vikend

Špilja Feštinsko kraljevstvo

U srcu Istre, kraj sela Feštini nedaleko Žminja svojim se prirodnim ljepotama ističe špilja Feštinsko kraljevstvo. Ulazeći u špilju čuje se skladan zvuk kapljica koje od pamtivijeka stvaraju prekrasan podzemni nakit ispod kojeg se zrcale jezerca puna vode nakapnice. Unutrašnjost špilje uređena je sigurnim stazama duljine stotinjak metara, te dostupna svakom posjetitelju. Špilja oduševljava ljepotom raznolikih sigastih oblika, poput „čarobnjakovog šešira“, „kule babilonske“ i ogromnih „šišmiševih krila“ preko kojih se proteže korijen vinove loze. Obilazak špilje organiziran je uz stručno vodstvo.

mens-health-adrenalinski-vikend

Aranžman Men's Health vikenda uključuje:

  • dva polupansiona u hotelu (doručak i večeru) u hotelu
  • dva ručka u istarskim konobama
  • vožnja quadom po Istri i razgledavanje lokalnih znamenitosti
  • posjet adrenalinskom parku – iskušenje adrenalina uz pomoć stručnog tima
  • posjet ranču – jahanje konja uz stručno vodstvo, pustolovne igre
  • obilazak špilje Feštinsko kraljevstvo uz stručno vodstvo
  • povratno putovanje autobusom Zagreb-Istra-Zagreb

Cijena, uvjeti i kontakti

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnim sobama iznosi 1399,00 kn. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20% cijene aranžmana. Za prijave do 25. rujna odobravamo 25% popusta.

Rezervacije za Men's Health vikend odvijaju se putem maila menshealth@adriamedia.hr ili na broj 01/ 4444 993. Uplata se vrši općom uplatnicom s napomenom Men's Health vikend na IBAN broj HR6124840081500151393, a u pozivu na broj potrebno je navesti 1603-440. Prilikom rezervacije potrebno je na mail adresu menshealth@adriamedia.hr poslati kopiju uplatnice kao dokaz o izvršenoj uplati. Za sve upite kontaktirajte nas putem maila menshealth@adriamedia.hr ili na broj 01/ 4444 993.

mens-health-adrenalinski-vikend

Napomena:

Organizator Men's Health vikenda, izdavačka kuća Adria Media Zagreb d.o.o., zadržava pravo otkazati održavanje Men's Health vikenda u slučaju da se za sudjelovanje na istom ne prijavi dovoljan broj polaznika, a pri čemu će svim polaznicima svota koju su uplatili za rezervaciju i sudjelovanje na Men's Health vikendu biti vraćena u roku od najkasnije 90 dana od dana uplate. Dobna granica za sudjelovanje na Men's Health vikendu je 18 godina. Polaznici Men's Health vikenda sudjeluju u programu istoga (quad safari, jahanje konja i posjet ranču, iskušenje adrenalina u adrenalinskom parku) na vlastitu odgovornost.

Program. Download (PDF)

Tekst i foto: promo