Otputujte u svijet mašte i kreativnosti uz najpoznatiju igračku na svijetu, na izložbi Kockice Convention, na kojoj sudjeluje više od 60 sudionika, izlagača iz brojnih europskih zemalja, koji će predstaviti svoje kreacije od LEGO kockica.

Među izlošcima će biti i modeli stvarnih građevina, vozila i drugih predmeta. Tijekom izložbe posjetitelji će moći sudjelovati u radionicama LEGO robotike, zabaviti se u cjelodnevnoj igraonici s 30.000 LEGO kockica te okušati sreću u nagradnim igrama.

Tombola i darovi djeci u bolnicama

Ovo događanje, koje se može nazvati svojevrsnim LEGO kongresom, sastoji se od Konvencije i izložbe otvorene javnosti, a organizator je zagrebački Klub obožavatelja LEGO kocaka “Kockice”, koji već desetak godina djeluje na području Hrvatske i van njenih granica.

Pored izložbe, tu su i radionice robotike te dodatna doza zabave - tombola za posjetitelje. Ne treba zanemariti ni humanitarnu notu izložbe, obzirom da prihod ide u dobrotvorne svrhe kroz udrugu FairyBricks koja poklanja LEGO setove djeci u bolnicama.

Tekst: Sensa.hr

Foto: press