Malci – najbolja zabava na ulicama grada!

Povedite svoje malce na paradu Malaca – simpatičnih, žutih mališana koji su osvojili svijet u crtiću Grozan ja (Despicable me). Sada su dobili svoj film u kojem će biti glavne zvijezde. U paradi Malaca u Splitu možete uživati od subote, 27. lipnja do srijede, 1. srpnja, a zagrebačku djecu i roditelje razveselit će 4. i 5. srpnja

Svima poznati Malci žuti su mališani koji su osvojili cijeli svijet onoga trenutka kada smo ih ugledali uz Grua dok je pokušavao ukrasti Mjesec. Toliko su neodoljivi, slatki i simpatični da su sada dobili svoj film u kojemu će biti glavne zvijezde, što dovoljno govori o tome koliko su spektakularni i nevjerojatni. Animirani film Malci u kina nam pretpremijerno stiže već 2. srpnja, no prije toga - nevjerojatno, ali istinito, dolaze na ulice Splita samo za splitske mališane! Nasmijat će vas dok izvode svoje ludorije, razveselit će i male i velike svojom neodoljivom pojavom, a bit će i slatkih poklona za svakoga tko im priđe!

malci 2

Stoga ne propustite od ovoga vikenda pa sve do srijede biti dijelom žute epidemije, najveselije zabave u gradu! Ova slatka parada u Splitu će biti od subote, 27. lipnja do srijede, 1. srpnja, a moći ćete ju susresti radim danom od 16 do 19 sati, vikendom od 10 do 13 sati. Kostimirani likovi Malaca, vesele žute Zvjezdice, popularni CineStar Man samo u neki od likova koji će šetati gradom, pjevati, bubnjati, dijeliti slatke nagrade… i pružiti zabavu kakvu svako dijete priželjkuje! Pronađite ih na popularnoj rivi i u jednoj od najljepših splitskih ulica, Marmontovoj ulici! Dovedite svoje malce jer će parada za njih biti jedinstveni doživljaj o kojemu će dugo pričati!

Nakon Splita, ova jedinstvena parada predvođena Malcima doći će i u Zagreb gdje će 4. i 5. srpnja razveseliti i zagrebačku djecu i njihove roditelje!

malci 3

Tekst i foto: Blitz film i video distribucija

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Kad Božić zakuca na vrata

Prije nego vas blagdanska euforija potpuno obuzme, želimo…

Pročitajte i:

30 godina zajedno za djecu u Hrvatskoj

UNICEF se u svom radu vodi Konvencijom o pravima djeteta koja je nadahnula pozitivne promjene…

Djeca su se naplesala i napjevala na CHRISTMAS STORY koncertu Lisinskom

Ove nedjelje pjesmom i plesom, smijehom i veseljem u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvorena je…

Plesna haljina žutog maslačka u ZKL-u

Zagrebačkom kazalištu lutaka velika je čast predstaviti novu premijeru, koja će se održati u petak…

Kamo za vikend? Na Elle Boutique gdje vas očekuje 100% hrvatski dizajn

Samo ove subote, 16. studenoga, i u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu najbolji…