Svima poznati Malci žuti su mališani koji su osvojili cijeli svijet onoga trenutka kada smo ih ugledali uz Grua dok je pokušavao ukrasti Mjesec. Toliko su neodoljivi, slatki i simpatični da su sada dobili svoj film u kojemu će biti glavne zvijezde, što dovoljno govori o tome koliko su spektakularni i nevjerojatni. Animirani film Malci u kina nam pretpremijerno stiže već 2. srpnja, no prije toga – nevjerojatno, ali istinito, dolaze na ulice Splita samo za splitske mališane! Nasmijat će vas dok izvode svoje ludorije, razveselit će i male i velike svojom neodoljivom pojavom, a bit će i slatkih poklona za svakoga tko im priđe!

malci-najbolja-zabava-na-ulicama-grada

Stoga ne propustite od ovoga vikenda pa sve do srijede biti dijelom žute epidemije, najveselije zabave u gradu! Ova slatka parada u Splitu će biti od subote, 27. lipnja do srijede, 1. srpnja, a moći ćete ju susresti radim danom od 16 do 19 sati, vikendom od 10 do 13 sati. Kostimirani likovi Malaca, vesele žute Zvjezdice, popularni CineStar Man samo u neki od likova koji će šetati gradom, pjevati, bubnjati, dijeliti slatke nagrade… i pružiti zabavu kakvu svako dijete priželjkuje! Pronađite ih na popularnoj rivi i u jednoj od najljepših splitskih ulica, Marmontovoj ulici! Dovedite svoje malce jer će parada za njih biti jedinstveni doživljaj o kojemu će dugo pričati!

Nakon Splita, ova jedinstvena parada predvođena Malcima doći će i u Zagreb gdje će 4. i 5. srpnja razveseliti i zagrebačku djecu i njihove roditelje!

malci-najbolja-zabava-na-ulicama-grada

Tekst i foto: Blitz film i video distribucija