Šarena adventska bajka, kako najavljuju organizatori, donosi u zagrebačku adventsku ponudu brojne zanimljivosti, a jedna od njih je i večernji program koji se organizira u suradnji s R'nB Confusion-om!

Na samom ulazu u park Maksimir bit će smješten niz noviteta! Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom hrane i pića, Advent u Maksimiru po prvi puta predstavlja grijane paviljone za djecu, prilagođene različitim uzrastima (za bebe i djecu do 5 godina, za djecu do 10 godina te paviljon za mlade do 15 godina), kao i gastro-ponuda za djecu!

Edukativno–zabavni programi rađeni su u suradnji sa Soniom Zivkovic, poznatom stručnjakinjom za kreativni razvoj djece, a u programima će sudjelovati i Prirodoslovni muzej u Zagrebu, Centar za posjetitelje „Ivanina kuća bajke“ iz Ogulina te brojni drugi.  Posebnu instalaciju osmišljenu samo za Advent u Maksimiru osmislio je tim Muzeja Iluzija, i bit će besplatna za sve posjetitelje.

Za svečano otvorenje i paljenje lampica na Maksimiru, u nedjelju, 2. prosinca u 16:30 sati, u pripremi je zanimljiv program za cijelu obitelj - za glazbenu atmosferu zadužen je dječji zborKikići koji će, uz plesnu skupinu My Way zasigurno oduševiti najmlađe, te bend Groovy Cakes.

Programski, Advent u Maksimiru nudi različite sadržaje prilagođene svim generacijama. I kada kažemo svim generacijama – to zaista i mislimo – od ponude za djecu i mlade do večernjeg glazbenog programa koji će Maksimir pretvoriti u mjesto za prijateljska i romantična druženja te odličnu zabavu u večernjim satima uz koncerte uživo te live nastupe DJ-a i R'n'B programe, najavljuju organizatori i dodaju: Naravno, tu je i nezaobilazni Zoološki vrt, koji će tijekom adventa biti posebno uređen, a najavljene su i posebno osmišljene večernje ture.

Radno vrijeme Adventa u Maksimiru je od ponedjeljka do četvrtka od 16:00 do 23:00 sati, petkom od 16:00 do 01:00 sat, subotom od 10:00 do 01:00 sat, a nedjeljom od 10:00 do 23 sata. Glazbeni program bit će organiziran svakodnevno od 16:00 do 23:00 sata.

Dječje igraonice rade od tijekom tjedna od 16:00 do 21:00 sat, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 21:00 sat.

Sve informacije na Facebooku i Instagramu.

Projekt organizira Katapult promocija, u suradnji s Javnom ustanovom Park Maksimir i uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba.

maksimir-postaje-novo-srediste-adventske-bajke-u-zagrebu

Tekst i foto: press