Dragi roditelji, imate li svoju malu princezu ili princa koji su navršili 4 godine i vole čaroliju, predstavu Luke Vidovića nikako ne smijete propustiti! Jer najdraži dječji mađioničar Luka Vidović zajedno s plesnim studijom „Escape“ priređuje pravi spektakl. Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena smijehom i zabavom te nevjerojatni trikovi koji će vašu djecu, ali i vas, ostaviti bez daha!

Možda baš vaše dijete Luka izabere iz publike i pozove na pozornicu da ga pretvori u pravog malog čarobnjaka, koji će mu pomoći pri izvođenju trikova!

magicni-show-i-mjuzikl-orasar-za-djecu-u-lisinskom

A Lisinski i Aplauz Teatar donose veliko iznenađenje za obožavatelje glazbenog kazališta - Mjuzikl Orašar, prema motivu istoimenog baleta.

Orašar je širom svijeta poznat kao spektakularna baletna predstava nastala na čudesnu glazbu Petra Iljića Čajkovskog. Dvorana Lisinski vam sada nudi i otvara novu dimenziju ovog veličanstvenog djela. U produkciji Aplauz Teatra Orašar se neće predstaviti samo plesom, pokretom ili gestom, nego će zasjati u uzbudljivoj suvremenoj kazališnoj formi - mjuziklu.

magicni-show-i-mjuzikl-orasar-za-djecu-u-lisinskom

S preko trideset izvođača na sceni, Mjuzikl Orašar je zasigurno jedan od najvećih nezavisnih kazališnih projekata u Hrvatskoj. Predstava je namijenjena svim dobnim skupinama, od najmlađih koji priču o Orašaru tek otkrivaju, do iskusnih zaljubljenika u glazbeno kazalište.

Dođite i doživite sa svojim najmilijima najljepšu čaroliju Božića u Mjuziklu Orašar na pozornici Lisinskog!

magicni-show-i-mjuzikl-orasar-za-djecu-u-lisinskom

Izvor: www.lisinski.hr

Foto: KD Lisinski, Igor Šoban