Ljeto u znaku National Geographic znanstvenih radionica

U Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta i u Camping Parku Soline održane su edukativno-znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska. Mališani su imali priliku sudjelovati u kreativnom programu i na zabavan način učiti o glagoljici te izrađivati glagoljaška slova, kao i upoznati prirodu te naučiti kako ju očuvati...

Budući čitatelji časopisa National Geographic Hrvatska su uz pomoć stručnih edukatora iz agencije EX-ALTO pisali davno korištenim staroslavensko pismom, nastalim sredinom 9. stoljeća, te sudjelovali u zabavnoj radionici Zeleni ključ putem koje su istraživali prirodu kroz igru i pokret.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na Moru. Camping Park Soline dokaz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijom ponudom u duhu održivog turizma - znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

Ukoliko ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja. Među ostalim, očekuju vas i preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic Hrvatska, koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta ili u Camping Parku Soline, od 10 do 12 sati.

www.ilirijabiograd.com

www.campsoline.com

Tekst i foto: National Geographic

Tagovi:

Pročitajte i:

Najbolje zemlje za odgoj djece: pogledajte na kojem je mjestu Hrvatska

Sveučilište u Pennsylvaniji od 2016. godine sastavlja godišnje liste najboljih zemalja za odgoj djece. Prve…

Trebate li učiti sa svojom djecom?

Roditelji učenica od prvog do četvrtog razreda, ne propustite besplatno predavanje koje vam pomaže da…

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…