Ljeto u znaku National Geographic znanstvenih radionica

U Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta i u Camping Parku Soline održane su edukativno-znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska. Mališani su imali priliku sudjelovati u kreativnom programu i na zabavan način učiti o glagoljici te izrađivati glagoljaška slova, kao i upoznati prirodu te naučiti kako ju očuvati...

Budući čitatelji časopisa National Geographic Hrvatska su uz pomoć stručnih edukatora iz agencije EX-ALTO pisali davno korištenim staroslavensko pismom, nastalim sredinom 9. stoljeća, te sudjelovali u zabavnoj radionici Zeleni ključ putem koje su istraživali prirodu kroz igru i pokret.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na Moru. Camping Park Soline dokaz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijom ponudom u duhu održivog turizma - znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

Ukoliko ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja. Među ostalim, očekuju vas i preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic Hrvatska, koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta ili u Camping Parku Soline, od 10 do 12 sati.

www.ilirijabiograd.com

www.campsoline.com

Tekst i foto: National Geographic

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s…

IKEA već punih pet godina u Hrvatskoj!

Donosimo popis najprodavanijih proizvoda u trgovačkom lancu IKEA tijekom proteklih pet godina. Jeste li i…

Nastavlja se druženje uz crtiće i filmove na platou Mamutice!

Nastavlja se druženje na platou Mamutice u Zagrebu, uz crtiće i zabavno edukativne filmove za…

Dođite na ogledne satove i upišite novu sezonu ART radionica za male i velike!

Pod vodstvom Melite Omeragić, kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture…