Ljeto na Strossu se uspješno nastavlja!

Ljeto na Strossu jedna je od najposjećenijih kulturnih manifestacija u gradu Zagrebu i ove je godine planirala završiti s programom 2. rujna. Zbog vrlo velikog interesa Zagrepčana i turista organizacija kultnog Strossmartra odlučila je program nastaviti do sredine rujna.

U svom devetnaestom izdanju Strossmartre je ponovno bio mjesto susreta i druženja brojnih stanovnika i gostiju Zagreba koji su ove godine imali priliku svakodnevno razgledati originalni Muzej purgerskih riječi i uživati u ambijentu koji dočarava Zagreb u 30-im godinama prošlog stoljeća. Osim velikog interesa za uređenje i ovogodišnji koncept manifestacije, posjetitelje su svakodnevno privlačili večernji koncerti i lutkarske predstave za djecu.

Do sredine rujna posjetitelji će i dalje moći uživati u ambijentu, razgledati eksponate u Muzeju purgerskih riječi, a od 19:00 sati svakoga dana izvodit će se lutkarske predstave za najmlađe i od 21:00 sat na pozornici će biti svirke na klaviru. U sklopu Ljeta na Strossu ove je godine pokrenuta i Glavna gradska gemištaona u kojoj će do završetka manifestacije "litru i vodu" biti moguće kupiti za samo 68,00 kuna.

Tekst i foto: press

 

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

15. Smotra lutkarskih skupina - SMOLA

15. Smotra lutkarskih skupina pri osnovnim školama održava…

Pročitajte i:

Medo Đuro kod zubara - nova predstava za najmlađu publiku

Svako dijete voli jesti slatkiše i piti sokove, ali pranje zuba u početku je dosadna…

Novi broj National Geographica otkriva opasnosti koje nam prijete zbog ubrzanog otapanja leda te posljedice koje će ono imati na klimatske promjene

Jeste li osigurali svoje izdanje National Geographica Hrvatska? Potražite novi broj na svim kioscima od…

Dan otvorenih vrata centra KNAP

Danas, 13. rujna, Centar kulture na Peščenici KNAP otvara svoja vrata svim građanima željnih kulture…

Premijera predstave Smjehuljica i Mrgud

U četvrtak, 19. rujna 2019. s početkom u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka…