Što sve Mali sportaši rade? Prije svega, igraju se i zabavljaju. Tijekom godine treniraju 12 sportova na više od 35 lokacija u Zagrebu, treniraju u vrtićima i Sportskim Akademijama.

Zatim uče plivati i skijati, idu na zimovanje. Njihov ljetni kamp u Zagrebu je pravi hit. Vole rolati i igrati tenis. A nisu zaboravili niti na mame i tate koji će od sada za malim sportašima moći juriti i na rolama! I još nešto – kod njih se može proslaviti i super zabavan sportski rođendan!

Petodnevni ljetni kamp namijenjen je za djecu od pet do dvanaest godina. Program u kampu djeci omogućuje nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto.

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu su pripremljeni nutricionistički selektirani ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne grupne igre na prostorima kampa. Zbog velikog interesa ljetni kamp Mali sportaši će se održati na dvije lokacije u Zagrebu - na Šalati i u Utrinama. Prijavite se na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa.

Lokacije i trajanje kampa

Kamp se održava od ponedjeljka do petka, od 8:30 do 16:30, na terenima sportske akademije Mali sportaši Šalata, Voćarska ulica 106 (Karta) te na bazenu "Utrina" u Utrinama, Balotin prilaz bb (karta).

Izvor: www.malisportasi.hr

Foto: Profimedia