Kamp je namijenjen djeci i mladima u dobi od 9 do 19 godina, a program rada temeljio se u početku na tri instrumenta: harmonici, klaviru i bubnjevima. Ove godine dodan je još jedan instrument - klarinet.

Kroz dugogodišnji rad na glazbenoj edukaciji djece i mladih, te suradnji s velikim brojem glazbenih pedagoga, ispostavilo se da je ovaj intenzivan način rada iznimnno zanimljiv učenicima te izvrsno sredstvo kako bi ih se naučilo mnogočemu što će moći koristiti u svom daljnjem glazbenom obrazovanju.

Od samih početaka u ovom projektu Udruga KRUG surađivala je s velikim brojem priznatih glazbenih pedagoga i stručnjaka iz različitih krajeva Hrvatske i regije kako bi se polaznicima pružio što kvalitetniji program rada.

Glazbeni kamp Skolion ovog ljeta traje od 09. do 18. srpnja.

Ove godine organizirane su radionice za: harmoniku, klavir, bubnjeve, klarinet, orkestar i komorno muziciranje.

Program rada, smještaj i cijene

Program rada temelji se na individualnoj nastavi koja se održava u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, dok navečer svi polaznici sudjeluju na nastavi orkestra. Komorna nastava organizira se u dogovoru s predavačem. U sklopu Glazbenog kampa održat će se minimalno dva koncerta od kojih se Završni koncert održava 17. srpnja 2015. u 21 sat.

Smještaj polaznika organizira se u Edukacijsko rehabilitacijskom kampu Hrvatskog saveza slijepih u Premanturi  (ERKS).

Kotizacija sa smještajem i punim pansionom iznosi 3 500kn

- bez smještaja i obroka: 2000 kn

- za pasivno sudjelovanje: 700 kn

Iznos kotizacije moguće je platiti obročno u dogovoru s organizatorom, a ukupan iznos kotizacije mora biti uplaćen zaključno s 06. srpnjem 2015.

Broj polaznika je ograničen.

Prijavnicu možete ispuniti na slijedećem linku : http://udrugakrug.hr/prijava-za-glazbeni-kamp-skolion/

Više informacija na: http://udrugakrug.hr/glazbeni-kamp-skolion/

ljetni-glazbeni-kamp-skolion-za-djecu

Tekst i foto: Glazbeni kamp Skolion