Lipanjska Sensa je s nama, a uz nju i dar…

Potražite na kioscima novu, lipanjsku Sensu uz koju vas očekuje dar, knjižica Zdravo & Fino s 45 recepata za vitalnost. Magazin Sensa je i za sve nove pretplatnike u suradnji s Meleom pripremio luksuznu kolekciju Melem Smilje. Njegujući gel za tuširanje uz klasični Melem obogaćen dragocjenim uljem smilja, novu uljnu emulziju za njegu kože nakon tuširanja, te suho ulje za intenzivnu njegu kože, ali i vrhove kose. Prelistajte novi broj na naslovnici portala Sensa.hr i pročitajte pismo urednice - to će sigurno biti dovoljno da novu Sensu poželite za sebe...

Trenutak u vremenu

Iščekivanje je naša svakodnevica i neiscrpna je tema naših razgovora - unutarnjih i vanjskih. Ono je riječ koja bi mogla stajati poput cijele rečenice jer iza sebe krije toliko strepnje i situacija što se moraju posložiti kako bi iščekivanje urodilo plodom. Čini li se i vama kao da stalno nešto iščekujete, ono nešto iza ugla, ono nešto što će se dogoditi sutra, prekosutra, ono nakon čega više ništa neće biti isto?

Meni se ponekad tako čini, a kada to osvijestim, u jedno sam sigurna - moja vezanost za ono što će tek biti smanjuje prostor onomu što je upravo sada. I osjećaji i trenuci i situacije kao da se minimiziraju pod pritiskom onoga što slijedi. Ista stvar je i s prošlošću i njezinim ostacima u našoj glavi i emocijama. Ne samo što nas vuče prema dolje, ona nas drži usidrenima u osjećajima, stvarima i konfliktima koje smo već davno trebali ostaviti iza sebe.

Tomu nas uči i veliki mislilac današnjice Deepak Chopra koji vezivanje smatra jednim od najvećih uzroka ljudske patnje, patnje koja je duševna, ali koja, duboko je uvjeren, nakon nekog vremena može postati i fizička. Tu suptilnu nit između našeg tijela, uma i duha ne smijemo zanemariti jer mi nismo samo puko fizičko tijelo. Naša energija diže ili spušta, pokreće ili "kameni"… Mi smo fluidna energija i mnogo više od onoga čemu služimo u užurbanome svijetu.

Vjerujem da su trenutak resetiranja i ponovnog početka povezivanja našeg vanjskog s unutarnjim doživjeli naši polaznici ovogodišnjeg Sensa Yoga & Vitality Retreata u hotelu Korinjak, na otoku Ižu. Divnoj energiji svjedočila sam na jednom od satova joge koji je vodila naša čudesna suradnica Senka Ljubić.

Taj jedan trenutak u vremenu bio je zaista trenutak u vremenu, baš tada; baš potpuna ja, bez očekivanja ili iščekivanja. Taj sat vremena podsjetio me na to da je jedina mogućnost stvarnog iskustva ono u sadašnjem trenutku. Pokrenuli smo čaroliju i umjesto iščekivanja, za kraj smo, vjerujem, svi pomislili na riječ sasvim drugačije energije. Zahvalnost.

Luksuzna kolekcija Melem Smilje kao dar za pretplatnke:

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

casopis sensa

Stigla nam je nova, srpanjska Sensa...

S nama je nova, srpanjska Sensa, idelano štivo…

Vrijeme je za novu Sensu: Neka vam veljača bude puna dobre energije!

Novi broj Sense je na kioscima, stoga požurite…

Pretplatite se na Sensu i poklanjamo vam Relaxeadoc® - dodatak prehrani

Magazin Sensa i Relaxeadoc® daruju novom pretplatniku dodatak…

Pročitajte i:

Razveselite djecu i uključite se u akciju Torbake za đake!

Ova simpatična akcija udruge Korak po korak može vas osloboditi ruksaka i torbi koje vaša…

Pipi pong dan u Art parku na Ribnjaku

Umjetnički projekt Art park sredinom lipnja započeo je s djelovanjem na svojoj novoj lokaciji - parku…

Prigodni program u Astronomskom Centru Rijeka povodom 50. obljetnice misije Apollo 11

Od 16. do 20. srpnja 2019. godine u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka prikazat će…

Ne propustite novo uzbudljivo izdanje National Geographica Hrvatska!

U novom broju National Geographica pročitajte kako su ljudi polako gradili timove, tehnologiju i postizali…