Marina Dijaković i Doris Pinčić Rogoznica

Lidl Hrvatska predstavio internetsku stranicu Lupilu.hr

Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je svoju internetsku stranicu lupilu.hr, namijenjenu prvenstveno mladim obiteljima. Za portal namijenjen mladim obiteljima pišu renomirani stručnjaci

Portal je zamišljen kao mjesto koje će okupiti sve informacije o Lupilu ponudi, ali i stručnjake koji svojim savjetima roditeljima s malom djecom mogu pomoći u izazovima s kojima se susreću odgajajući svoju djecu. Za lupilu.hr pišu renomirani stručnjaci u svojim poljima, kao što su magistar nutricionizma Nenad Bratković, prim.mr.sc. Giovana Armano dr.med. spec. pedijatrije, prim.dr.sc. Nives Pustišek dr. med. spec. dermatologije i venerologije, subspec. dječje dermatologije i prim. dr. sc. Ulla Marton dr. med. spec. ginekologije i opstetricije.

dr. Giovana Armano, dr. Nives Pustišek, Marina Dijaković, Nenad Bratković, Doris Pinčić Rogoznica

Internetsku stranicu lupilu.hr predstavila je voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković, u društvu troje stručnjaka koji će pisati za web - mag. Bratkovića, dr. Armano i dr. Pustišek, dok je događaj moderirala voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica. Predstavljanju weba su prisustvovale poznate mame i njihovi mališani - Ella Dvornik, voditeljice Nevena Rendeli Vejzović i Antonija Stupar Jurkin, glumica Petra Kurtela te brojne mame blogerice s djecom. Uzvanici su imali priliku i razgledati Lupilu prehrambene proizvode, asortiman za njegu i higijenu te preslatku malu odjeću i obuću.

Osim pokretanja nove stranice, Lidl Hrvatska nedavno je cijeli svoj asortiman za malu djecu okupio pod brendom Lupilu, kako bi kupcima još više olakšao snalaženje i učinio svoju ponudu za najmlađe još prepoznatljivijom. Lupilu tako obuhvaća različite prehrambene i neprehrambene kategorije, kao što su prehrana za bebe i djecu, proizvodi za njegu i higijenu, odjeća, obuća, posteljina i drugi tekstilni proizvodi, igračkice i mnogi drugi proizvodi. Kada je riječ o hrani, ponuda uključuje i bio kašice različitih okusa, koje mališanima jamče provjerene, hranjive sastojke. Također, ovi se proizvodi u Lidlovim trgovinama mogu pronaći po izuzetno pristupačnim cijenama.


Teme koje će se obrađivati na lupilu.hr bit će uistinu zanimljive i aktualne, a bavit će se zdravljem, razvojem beba i djece, prehrane, higijene, odjeće… svim onim s čime se susreću roditelji kada u njihove živote uđe slatka mala prinova. Provjerite i sami na www.lupilu.hr

Petra Kurtela i Ella Dvornik

Tekst i foto: Lidl

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Plac Mljac 2019.

Plac Mljac od 1. srpnja ponovno osvaja Zagreb

Od ponedjeljka 1.7. do nedjelje 7.7. ne propustite jedan od najslasnijih i najzabavnijih, najoriginalnijih i…

Festival Tobogan u Rijeci - Uzbudljivi ljetni praznici uz mnoštvo kreativnih radionica i besplatnih događanja

Jurimo niz treći Tobogan! Dva tjedna kulture, edukacijskih interaktivnih programa i zabave kako bi ljetni…

Aktivni vikend: Na dan sela roda saznajte zašto rode vole Čigoč i uključite se u Lonja Bike Tour

Na Dan sela Čigoča u subotu, 29. lipnja, Čigoč će obilježiti 25. godišnjicu stjecanja titule…

Ansambl Lado

Ansambl Lado plesom i pjesmom čestita Dan državnosti

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO, naš najpoznatiji folklorni ansambl, u utorak 25. 6.…