Ledeni spektakl “Disney on Ice” uskoro u Zagrebu

Festival ledene čarolije Disney on ice pripremio je novi uzbidljivi program u kojem će mnoga djeca imati priliku uživati početkom prosinca...

Još manje od mjesec dana ostalo je do blistave i očaravajuće revije na ledu Disney kraljevstva koja nam od 5. do 7. prosinca stiže u zagrebačku Arenu. No, prava ledena poslastica za sve male i velike ljubitelje Disneya bit će zasigurno avanture iz najboljeg animiranog filma svih vremena "Snježnog kraljevstva" koji je svojim neočekivanim zapletima oduševio klince i klinceze diljem svijeta. Mistična bića iz filma koji je ujedno i dobitnik američke filmske nagrade Oscar dočarat će vrijednosti ljubavi i prijateljstva te otjerati vječnu zimu iz cijelog kraljevstva i srca njegovog stanovništva.

Publika će imati priliku popeti se na North Mountains (Sjeverne Planine) s beskrajno smiješnim snjegovićem Olafom, snažnim gorštakom Kristoffom i njegovim vjernim sobom Svenom dok pomažu sestrama u priči punoj akcije, avanture, magije i nezaboravnih likova. Poznata glumica Sementa Rajhard glasovno će utjelovit lik princeze Anne, neustrašive i pozitivne pustolovke koja kreće u potragu za svojom sestrom Elsom, Snježnom kraljicom kojoj glas posuđuje Kristina Krepela, snjegoviću Olafu Ronald Žlabur, a Kristoffu Andrej Dojkić. Avanture Anne, Kristoffa i snjegovića Olafa ispričat će se na jedinstven način čime će glavni likovi pokušati ostvariti barem dio snova cijele obitelji.

revija

Ostalim omiljenim Disney likovima glasove su, također, posudili brojni poznati; Mila Elegović, Žarko Potočnjak, Pero Juričić, Hrvoje Klobučar, Đani Stipaničev, Dražen Šivak, Ivan Glowatsky, Renata Sabljak, Zoran Pribičević te brojni drugi.

Festival ledene čarolije u produkciji Feld Entertainment je očaravajuća kraljevska revija koja ističe priče Disneyjevih najomiljenijh junakinja dinamičnom koreografijom koja će gledatelje potaknuti na pjevanje, ples i bodrenje svojih najdražih Disneyjevih likova na njihovim epskim putovanjima. Mickey i Minni vode svoje obožavatelje kroz atraktivnu zemlju čuda gdje susreću Sebastiana i kćeri boga Tritona iz Male sirene, potom neotesane razbojnike u gostionici iz Vrlo zapetljane priče i odvažnu začaranu poslugu iz Ljepotice i zvijeri.

"Spajanje klasičnih Disneyjevih priča i najnovije filmske senzacije Snježno kraljevstvo (Frozen op.p.) i kombiniranje s elementima komedije i glazbe kreiralo je doista jedinstvenu metodu pričanja bajki na novi način.'', kaže producentica Juliette Feld. Sestre producentice, Nicole Feld i Juliette Feld, okupile su jedinstvenu grupu nadarenih talenata kako bi stvorile ovu spektakularnu klizačku predstavu. VIše o kreativnom timu revije pročitajte na http://www.zagrebarena.hr/default.aspx?id=1499

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr za internet prodaju od 27. 9. 2014. Termini su sljedeći:
5.12. 2014. (petak) u 19 sati
6.12. 2014. (subota) u 11 sati
6.12. 2014. (subota) u 15 sati
6.12. 2014. (subota) u 19 sati
7.12. 2014. (nedjelja) u 15 sati
Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290 kuna. Djeca do 3 godine imaju besplatan ulaz ako sjede u krilu roditelja.

Disney on Ice

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Uhvatite svoje ulaznice za Disney od Ice spektakl!

U Zagrebu opet imamo priliku uživati u čarobnim…

Kakve poruke nose animirani filmovi s djevojčicama u glavnim ulogama?

I moderni animirani filmovi mogu pomoći u promicanju…

Sajam vjenčanja Arena Zagreb 2015.

Od petka 6.2. do nedjelje 8.2. posjetite Sajam…

Dodatne ulaznice Disney on Ice po povoljnijoj cijeni

Zbog iznimno velike potražnje za predstavama “Disney on…

Pročitajte i:

Plivačko-edukativna avantura RokOtok hrabro napreduje prema cilju

Zagrebački novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish 6. srpnja je u jutarnjim satima sa Sunset…

Ljeto na Zrinjevcu uz pregršt dobre glazbe i zabave za klince

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u najljepšem zagrebačkom…

Raj za svakog ljubitelja magičnog svijeta Harryja Pottera

Škola magije po treći put otvara vrata mladim vješticama i čarobnjacima, a glavni cilj škole…

SUPERTOON2019

Počinje Međunarodni festival animiranog filma Supertoon u Šibeniku

U ponedjeljak 22. srpnja u Šibeniku počinje 9. izdanje Supertoona, međunarodnog festivala animacije, koje će trajati…