Program Praznici u Trešnji osmišljen je za djecu predškolskog i školskog uzrasta u svrhu edukacije, poticanja kreativnosti i zabave. Za sve zainteresirane održat će se kreativne radionice i radionice baleta, a na rasporedu su i popularne predstave I opet... Miffy, Carevo novo ruho, Najotmjeniji div u gradu, te program obilaska kazališta U kazalištu o kazalištu.

Radionice za male kreativce

Radionica izrade uskrsnih ukrasa Male ruke mogu sve održat će se vikend uoči Uskrsa, u subotu, 24. ožujka u 15,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču kreativnost, uče strpljenju, pospješuju finu motoriku i uveseljavaju polaznike jer sve što izrade vlastitim rukama mogu ponijeti svojoj kući. Namijenjena je djeci od 4 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom učiteljice mentorice Ive Zeljko. Nakon radionice polaznici mogu uživati u pustolovinama zečice Miffy u hit mjuziklu I opet...Miffy.

kreativni-proljetni-praznici-za-vase-klince

Radionica Kreativno carstvo, održat će u utorak 3. travnja u 16,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču dječju maštu, kreativnost i komunikacijske vještine. Polaznici će ukrašavati dvorac i izrađivati krunu, kojom će se okruniti kao mali carevi kreativnosti. Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom odgajateljice Ivane Jurine. Nakon radionice, preporučujemo pogledati predstavu Carevo novo ruho za koju će promotivna cijena ulaznice biti samo 20 kuna.

Baletna kamp radionica i otvoreni sat baleta

Otvoreni sat baleta održat će se 24. ožujka u 18,00 sati, na kojem će se predstaviti baletna kamp radionica Labuđe jezero. Radionica će se odvijati od 3. do 8. travnja. Polaznike će se upoznati s baletnim klasikom te će ih se podučiti osnovama koreografije Četiri mala labuda. Radionica će se održati u suradnji s Malom performerskom scenom, a namijenjena je djeci od 6 do 12 godina. Program radionice bit će prilagođen uzrastu polaznika, a za upis nije potrebno predznanje. Djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i tijaru, a dječaci kostim princa. U paket su uračunate i ulaznice za predstavu Carevo novo ruho i program U kazalištu o kazalištu, a posljednjega dana polaznici će održati ogledni sat za roditelje.

kreativni-proljetni-praznici-za-vase-klince

Rok za prijave na radionice je 22. ožujka, a više informacija o radionicama i prijavama možete pronaći na: http://bit.ly/2FIVYWo.

Tekst i foto: kazalište Trešnja