Ljeti se naš stil oblačenja uvelike mijenja. Nekad se toliko promijeni da imamo osjećaj da, čim zatopli, postanemo druga osoba. Ovisnice o guccijevskim maksimalističkim lookovima i ljubiteljice profinjenog celineovskog minimalizma odjednom u svojim ormarima pronalaze prugice u stilu Tommyja Hilfigera ili vatrenu crvenu u stilu Valentina. Koji je vaš ljetni alter ego, otkrijte u nastavku...

koji-je-vas-modni-alter-ego

U novom broju ELLE časopisa kojim osvježavamo vaš vrući kolovoz, istražili smo što je to u suncu i prazničnom ozračju što u našem unutarnjem globetrotteru budi glad za potpuno drugačijom verzijom našeg stilskog identiteta. A glad za vrhunskom kozmetikom, u nama je probudio top-model Chanel Iman koja je ekskluzivno za hrvatski ELLE predstavila svu raskoš savršenog make-upa.

koji-je-vas-modni-alter-ego

A da raskoš nije samo vezana uz šminku, otkrila nam je Dana Budisavljević, nagrađivana autorica dokumentaraca, koja je za ELLE govorila o svom prvom dugometražnom filmu 'Dnevnik Diane Budisavljević' premijerno prikazanom na festivalu u Puli, a mnogima je zasigurno poznata i po tome što je 2005. godine zajedno s Nenadom Puhovskim pokrenula ZagrebDox.

koji-je-vas-modni-alter-ego

Inspirirani Daninom ljubavi prema filmu i zanimljivim temama, odlučili smo istražiti intrigantnu priču koja se krije iza nadolazećeg Tarantinovog filma "Once Upon a Time in Hollywood". Djevojka od milijun dolara donosi nam kratku, ali nevjerojatnu zvjezdanu povijest tragično preminule Sharon Tate. Imala je posebnu žicu za komediju i mnogi su u njoj vidjeli novu Marilyn Monroe.

koji-je-vas-modni-alter-ego

Potražite i ekskluzivan paket časopisa Elle s Borboleta narukvicom po cijeni od 59,90 kuna! Odaberite između dva modela: ‘klasičnu kombinaciju’ – prepoznatljiv leptir u crvenoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju – leptir u nježno ružičastoj boji na koncu boje mente!

Leptir je simbol neumornog prijateljstva, veze koja traje vječno. Borboleta je izgradila svoj kredibilitet prodajom poklona za prijatelje i voljene, gdje svaki simbol dolazi sa svojom pričom. Tako ni leptir nije iznimka, ovdje je da kaže tvom prijatelju, “Od svih darova koje je život poslao leteći prema meni, najbolji je spoznaja da si tu.” Dobri trenuci s najboljim prijateljima, u konačnici, kreiraju najbolje uspomene.

Jedinstveno izdanje EllexBorboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od 20. srpnja!

koji-je-vas-modni-alter-ego

Tekst i foto: Elle