Pametno kino, edukativno-zabavni program za najmlađe u kinu Tuškanac, u ovo subotnje jutro donosi novi uspješni i gledani remake Disneyevog klasika iz 1967. godine. Nakon projekcije zabava za najmlađe nastavlja se u predvorju kina dramskom i žonglerskom radionicom.

Radionica traje 60 minuta i namijenjena je djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi uz obaveznu roditeljsku pratnju.

Subota, 26. studenog 11:00 Knjiga o džungli (The Jungle Book, SAD, 2016.); r: Jon Favreau, igrano-animirani, obiteljski, boja, digitalno, 105 min, film nije sinkroniziran, hrvatski titl, dob 6Sadržaj:Knjiga o džungli Jona Favreaua slijedi original iz 1967. kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Zadivljujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljavaju epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog tigra Shere Khana. Knjiga o džungli priča je o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti.

Ulaznica za film i radionicu 20 kuna.

Program realiziran u suradnji sa Prostorom imaginacije i 2I filmom

Više o programima na www.kinotuskanac.hr i na FB stranicama kina Tuškanac

Tekst i foto: Kino Tuškanac