Svi autori, iz svog su kuta gledanja, progovorili o ovom razdoblju ženina života, a zajednička poruka svih je da menopauza nije nešto što treba izdržati i nakon kojeg će sve opet biti OK, već jedno razdoblje života koje može biti i lijepo i poticajno. U društvu poznatih dama poput Sanje Doležal, Danijele Trbović, Tihane Harapin Zalepugin, Sanje Pilić predstavljen je i najnoviji proizvod tvrtke Pharmas, jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i antioksidansa za dan i noć – Femipause gold, koji je namijenjen ženama u zlatnim godinama.

knjiga-moja-menopauza-donosi-pravu-istinu-o-hormonalnoj-terapiji

O prvim simptomima menopauze, kao i o hormonalnoj terapiji, kao jednom od načina ublažavanja simptoma, govorila je autorica knjige dr. Vesna Stepanić, dr. med. specijalistica ginekologije i opstetricije, dok je nutricionist Nenad Bratković, izmađu ostalog, upozorio da je i prehrana važan čimbenik kojim možemo, ne samo održati vitku liniju, već i utjecati na regulaciju hormona.

Knjiga 'Moja menopauza' upravo donosi pravu istinu o hormonalnoj terapiji, oko koje se u javnosti mogu čuti oprečna mišljenja, kao i cjelovit plan prehrane (s receptima), tjelovježbe i njege, što bitno može pridonijeti tomu da menopauzu dočekamo, ali i ispratimo bez tegoba.

Knjiga se može kupiti na svim kioscima Tiska po cijeni od samo 39,90 kn.

knjiga-moja-menopauza-donosi-pravu-istinu-o-hormonalnoj-terapiji

Tekst i foto: press