Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?

Besplatno predavanje za roditelje u organizaciji Psihoteke i Knjižnice Medveščak - "Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?".

Nekim obiteljima adolescencija prođe lagano i bez velikih turbulencija uz blagi povjetarac, a nekima kao da je kamion prošao kroz kuću i ostavio samo ruševine. Ako vam to zvuči poznato, posjetite besplatno predavanje u organizaciji Psihoteke i Knjižnice Medveščak - "Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?"

Što učiniti kada ne znate što učiniti?

Što to znači postaviti granice? Koja je formula dobrog odgoja? Zašto je važno mijenjati svoj pristup, a ne tinejdžera? Odgovore na ova i još mnoga pitanja potražite na predavanju namijenjenom svim roditeljima i onima koji će to tek postati.

 

Voditelj je Dubravko Šokčević, socijalni pedagog, transakcijski analitičar i otac troje djece s dugogodišnjim iskustvom u edukativno - savjetodavnom radu s djecom, mladima i odraslima.

Predavanje će se održati u četvrtak 5. prosinca u Knjižnici Medveščak (Trg žrtava fašizma 7) s početkom u 18:30h.
Ulaz je besplatan!

*Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je svoj dolazak potvrditi najkasnije do 3. prosinca na e-mail: info@e-psihoteka.hr

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Zimsko izdanje Storybooka otvara sezonu hedonizma

Uz raskošno izdanje magazina Storybook utonite u sezonu lijepih tema i hedonističkih iskustava, kojima se…

Tribina o razvoju ovisničkog ponašanja mladih

Rizici od zlouporabe sredstava ovisnosti kod adolescenata mogu se uvelike smanjiti preventivnim programima i kontinuiranom…

Story shopping district

Ovog petka 6. prosinca i subote 7. prosinca Story donosi shopping poslasticu u srcu Zagreba.

Mala škola dojenja u Zagrebu 8. 12. 2019.

Trudnice koje još nisu prošle školicu, evo nove prilike ovaj tjedan